АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКА

АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНА ВИРУС В ХРАЧКА

12.99 лв.
Код на продукта: 86813
Наличност: В наличност
Прегледан 220 пъти

Описание на продукта

Бърз тест за откриване на CoVid-19 е подходящ за качествено откриване на нов коронавирус в проби от храчки / гърло / изпражнения

Той осигурява помощ при диагностицирането на инфекция с новия коронавирус.

Комплектът за откриване на антиген COVID-19 е имунохроматографски мембранен анализ, който използва силно чувствителни моноклонални антитела за откриване на нуклеокапсиден протеин от SARS-CoV-2 чрез тампон за гърло.


Тестовата лента се състои от следните части: подложка за проби, реактивна подложка, реакционна мембрана, абсорбираща подложка.


Реактивната подложка съдържа колоидно-злато, конюгирано с моноклоналните антитела срещу нуклеокапсидния протеин на SARS-CoV-2; реакционната мембрана съдържа вторичните антитела за нуклеокапсиден протеин на SARS-CoV-2. Цялата лента е фиксирана в пластмасово устройство. Когато пробата се добави в ямката за проби, конюгатите, изсушени в реагентната подложка, се разтварят и мигрират заедно с пробата. Ако антигенът SARS-CoV-2 присъства в пробата, комплекс, образуван между анти-SARS-2 конюгата и вируса, ще бъде уловен от специфичните анти-SARS-2 моноклонални антитела, покрити в областта на тестовата линия (T). Липсата на Т-линия предполага отрицателен резултат. Да служи като процедурен контрол винаги ще се появява червена линия в областта на контролната линия (C), показваща, че е добавен подходящ обем на пробата и е настъпило изсмукване на мембраната.


Предимства:

  • Лесен за използване
  • Висока точност
  • Бърз резултат в рамките на 15 минути


Всеки комплект включва:

  • Тест касета
  • Стерилен тампон
  • Епруветка с буфер
  • Хартиена фунийка