БИОГАЙА / BIOGAYA Х30 КАПСУЛИ + КАПКИ 5МЛ

БИОГАЙА / BIOGAYA Х30 КАПСУЛИ + КАПКИ 5МЛ

38.12 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 89732
Наличност: В наличност
Прегледан 57 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

БИОГАЙА / BIOGAYA Х30 КАПСУЛИ + КАПКИ 5МЛ


Комплектът Мама и бебе съдържа: BioGaia Protectis За добро чревно здраве х30 капсули 1 бр + BioGaia Protectis Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве за бебета и деца туба 5 мл.

BioGaia Protectis Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве за бебета и деца 5 мл представляват висококачествена пробиотична хранителна добавка, предназначена за деца и бебета още от първия ден след раждането. Биогайа Протектис Пробиотични капки за стомашно-чревно здраве за бебета и деца туба 5 мл са иновативен пробиотик, спомагащ за баланса на стомашно-чревната микрофлора. Благоприятстват още имунитета и добро здраве на храносмилателната система при новородени, бебета и малки деца. Пробиотичните капки се отличават със своята специална формула с патентования пробиотичен щам Lactobacillus reuteri Protectis, изолиран от майчино мляко. Продуктът се препоръчва както за допълване на чревната флора на новородените, така и за допълващо основната терапия средство по време на лечение с антибиотици. Пробиотикът е устойчив към най-разпространените антибиотици и осигурява ефективна колонизация при лечение с антибиотици. Подходящ е при диария, колики и други стомашни неразположения. Продуктът е напълно безопасен за бебетата и децата и се прилага много лесно. Подходящ за продължителен прием. Без вкус. Без захар. Без лактоза. Без глутен (според Европейските лимити за продукти, които не съдържат глутен).

BioGaia Protectis За добро чревно здраве 30 капсули представлява хранителна добавка под формата на веган капсули. Биогайа Протектис За добро чревно здраве 30 капсули са със специално разработена формула с патентованата пробиотична млечно-кисела бактерия Lactobacillus reuteri Protectis® (L. reuteri DSM 17938). Хранителната добавка на Евофарма помага на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт на човешкия организъм да съхранят естествения си баланс. L. reuteri Protectis успява по естествен начин да колонизира стомашно-чревния тракт, като по този начин бързо се нагажда и пребивава за дълго сред чревната флора. Тази пробиотична бактерия е подлагана на над 150 клинични изследвания, които напълно доказват нейните ефикасност и безвредност за деца над 3 години и възрастни. BioGaia Protectis За добро чревно здраве се препоръчва при и след лечение с антибиотици, за засилване на имунната система, в случаи на хронични стомашни неразположения, при чревна дисбиоза, диария и запек. Без вкус. Без мирис. Без оцветители. Клинично тестван. 

BioGaiа е новаторска фармацевтична компания, заемаща лидерска позиция в производството на пробиотици в световен план. За Биогайа работят над 124 опитни специалисти, разпределени в офиси в Швеция, САЩ и Япония.

Производител: BioGaiа.