ВИТАГОЛД / VITAGOD НОФАТИН Х 120 ТАБЛЕТКИ

ВИТАГОЛД / VITAGOD НОФАТИН Х 120 ТАБЛЕТКИ

67.29 лв.
Производител:
Код на продукта: 86100
Наличност: В наличност
Прегледан 596 пъти

Описание на продукта

 ВИТАГОЛД / VITAGOD НОФАТИН Х 120  ТАБЛЕТКИ


Хранителна добавка за поддържане на здравословно телесно тегло. Оформя фигурата, най-вече в областта на корема, талията, ханша и бедрата. Помага за нормално протичане на метаболизма на липидите и въглехидратите. Влияе благоприятно върху здравето на черния дроб и храносмилателната система. Стимулира синтеза на енергия и контролира желанието за прием на сладки храни. Съдейства на процеса по естествено отвеждане на излишните течности и токсини. Подкрепя защитната функция на имунната система.

Натрупването на излишни мазнини е комплексно състояние с редица негативни ефекти върху здравето. Появата му зависи от множество фактори. Сред тях можем да причислим:

 • наличието на "тихи" възпалителни процеси в организма;
 • влошаване на работата на храносмилателната система;
 • натрупване на шлака по чревните стени;
 • хормонален дисбаланс;
 • резистентност към инсулина;
 • нарушения във функциите на черния дроб и наличие на токсини;
 • стрес;
 • понижение на защитните сили на имунната система.

"Нофатин" на Витаголд ще ви помогне да постигнете така желаното здравословно тегло и идеална фигура. Хранителната добавка притежава "7D" ефект, проявяващ се в 7 различни направления. Овладява изцяло и неутрализира на 100% действието на вредните фактори, водещи до натрупване на излишни килограми. Балансира процесите в тялото, отговарящи за поддържане на здравословното тегло.

Активни съставки:

 • Бета глюкани: помагат за контрол на телесното тегло и регулиране метаболизма на липидите. Грижат се за поддържане на идеална фигура и силен имунитет.
 • Екстракт от артишок - беден на мазнини, но богат на фибри, витамини и минерали. Един от най-ценните и богати източници на антиоксиданти. Влияе благоприятно за оптималното състояние и функции на черния дроб. Подкрепя и защитава хепатоцитите (чернодробните клетки) от увреждания. Важен за правилното протичане на храносмилателните процеси и контрола на кръвната захар.
 • Бял трън: богат на веществото силимарин, което по химична природа принадлежи към семейството на биофлавоноидите. Съединението притежава изразени антиоксидантни свойства. Подпомага метаболитните процеси, протичащи в чернодробните клетки. Допринася за оптимално изпълнение на техните детоксикиращи функции. Подкрепя протеиновия синтез, който стабилизира клетъчните мембрани и укрепва защитата на хепатоцитите.
 • Глухарче: богат източник на редица витамини, минерали и антиоксиданти, които се борят с негативното влияние на свободните радикали върху клетките. Елиминира излишните течности в организма. Допринася за поддържане на нормално телесно тегло. Има благоприятен ефект върху състоянието на кожата.
 • Шизандра: адаптоген, който помага за правилното използване на енергията в организма.
 • Родиола розеа: билка, която също притежава адаптогенно действие. Помага за справяне с негативните ефекти, които стресът нанася на организма. Поддържа енергийния баланс и правилното използване на кислорода от клетките. Притежава антиоксидантни свойства и укрепва имунитета.
 • Китайски сладник: поддържа в кондиция храносмилателната система и чревната микрофлора.
 • Хром: участва в метаболизма на мазнините и въглехидратите. Поддържа нормалните нива на кръвна захар. Контролира телесното тегло и намалява апетита за сладки храни.
 • Йод: има отличен ефект върху здравето на щитовидната жлеза. Поддържа хормоналния баланс и скоростта на метаболизма.
 • Корейска мента: с изключително благоприятен ефект при гастроинтестинален дискомфорт. Помага за отвеждане на токсините извън организма.
 • Китайски живовляк: поддържа стойностите на холестерола и триглицеридите в нормални граници.
 • Китайска ангелика: билката отдавна се използва в китайската традиционна медицина. Корените й са много богати на редица активни компоненти. Поддържа хормоналния баланс и допринася за нормалното функциониране на имунната система.
 • Репей: притежава антиоксидантни свойства. Елиминира излишните течности и токсини в организма. Поддържа под контрол нивата на кръвната захар.
 • Куркума: богата на веществото куркумин със силни антиоксидантни свойства. Подкрепя работата на имунната система. Когато се приема редовно, подобрява храносмилането и нормализира метаболизма на веществата.
 • Пиперин: алкалоид, който присъства в черния пипер. Успешно се комбинира с куркумина. Повишава бионаличността и ефективността от приема на активната съставка на куркумата.
 • Магнезий: участва в над 300 различни процеса в организма. Стимулира метаболизма и подобрява перисталтиката и редовността на стомаха.

Състав: Ядро на таблетката: Бета глюкани 80% (Сахаромицес церевизия) (Saccharomyces cerevisiae); Стандартизиран екстракт от семена на Бял трън (Silybum marianum L.) 4:1; Стандартизиран екстракт от плодове на Шизандра / Китайски лимонник (Schizandra chinensis) 4:1; Хром (Хром III хлорид хексахидрат); Стандартизиран екстракт от всички части на Корейска Мента / Агастаче (Agastache rugosa); Стандартизиран екстракт от корени на Китайска ангелика (Angelica sinensis) 4:1; Стандартизиран екстракт от корени на Куркума ((Curcuma longa) куркумин 20%); Магнезий (Магнезиев оксид), Пълнители - Талк и Хидроксипропил целулоза, Оцветител: Железен оксид, Разтворител - Полиетиленгликол; Пълнители: Микрокристална целулоза, Малтодекстрин и Натриева карбоксиметил целулоза; Стандартизиран екстракт от плодове на Черен пипер [(Piper nigrum) Пиперин 95%]; Стандартизиран екстракт от корени на Репей (Arctium lappa L.) 4:1; Стандартизиран екстракт от листа на Китайски живовляк (Plantago asiatica) 5:1; Йод (Калиев йодид); Стандартизиран екстракт от корени на Китайски сладник (Glycyrrhiza uralensis) 4:1; Стандартизиран екстракт от корени на Родиола розеа / Златен корен [(Rhodiola rosea) 1% Родиолозид]; Стандартизиран екстракт от корени на Глухарче (Taraxacum officinale) 4:1; Стандартизиран екстракт от листа на Артишок (Cynara scolymus) 4:1; Подсладител – Сукралоза; Противослепващи агенти: Силициев диоксид и Магнезиев стеарат; "Колтинг" (обвивка) на таблетката.

Съдържание: в 1 таблетка в максималната дневна доза (4 таблетки)
Сахаромицес церевизия, от който: 144.0 mg  576.0 mg 
 • Бета глюкани 80%

115.2 mg 

460.8 mg 
Стандартизиран екстракт от Артишок 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Бял трън 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от корени на Глухарче 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Шизандра 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Родиола розеа 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Китайски сладник 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Корейска мента 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Китайски живовляк 5:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от Китайска ангелика 4:1 55.0 mg 220.0 mg 
Стандартизиран екстракт от корени на Репей 4:1 55.0 mg  220.0 mg 
Куркума 20 %   5.0 mg 220.0 mg 
Магнезий 55.0 mg  220.0 mg 
Пиперин 95 % 1.0 mg  4.0 mg 
Хром  50.0 mcg 200.0 mcg
Йод 50.0 mcg 200 mcg 

Начин на употреба: Приемайте 2 пъти дневно по 2 таблетки. За предпочитане е това да се осъществява 30 минути преди ядене. При чувствителен стомах, вземайте добавката по време на хранене.

Противопоказания: При свръхчувствителност към някой от компонентите. Препоръчва се бременните и кърмещи жени да проведат консултация с медик, преди да започнат употреба на хранителната добавка. 

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е лекарство и не може и не бива да замества разнообразното и пълноценно хранене и воденето на здравословен начин на живот.

Начин на съхранение: На сухо и прохладно място с температура до 25°С, недостъпно за малки деца. 

Опаковка: 120 таблетки.