КЛОРАН / KLORANE ШАМПОАН С ГАЛАНГА ПРОТИВ ПЪРХУТ ПРОМО 400МЛ

КЛОРАН / KLORANE ШАМПОАН С ГАЛАНГА ПРОТИВ ПЪРХУТ ПРОМО 400МЛ

30.50 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 90016
Наличност: В наличност
Прегледан 10 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

КЛОРАН / KLORANE ШАМПОАН С ГАЛАНГА ПРОТИВ ПЪРХУТ ПРОМО 400МЛ

Klorane Galangal Antidendruff Rebalancing Shampoo е висококачествен ребалансиращ шампоан за коса, който съдейства за премахването на пърхота и има успокояващо действие върху скалпа. Първите резултати от употребата му са видими 7 дни след спиране на употребата. Клоран Галангал Ребалансиращ шампоан против пърхот съдържа 87% съставки с натурален произход. Деликатната текстура на шампоана е лесна за нанасяне и приятна за употреба. Без сулфатирани сърфактанти, силикони и минерални масла. Дерматологично тестван продукт.

Серията за грижа за косата на Klorane съдържа продукти за различни типове коса - от нормална до мазна, изтощена, боядисана, суха или с пърхот. Специалните формули на продуктите от серията съдържат екстракти от прецизно подбрани растения, отгледани в лабораториите на Klorane. Продуктите подхранват, хидратират, защитават и придават блясък и жизненост на косата.

Марката Klorane (Клоран) е създадена през 1965 г. в югозападната част на Франция от Пиер Фабр. Марката създава ефективни, иновативни продукти, на базата на грижливо селектирани активни растителни съставки. KLORANE фокусират дейността си в две направления - опазване на околната среда и предлагане на продукти с изключително натурално съдържание. Лаборатории KLORANE използват незастрашени видове растения, като сами отглеждат и извличат екстрактите им. Марката е създател на ботаническа фондация - KLORANE BOTANICAL FOUNDATION, чиито цели са да защити застрашени видове растения, да изследва различни растителни видове, да образова максимално много хора за важността на разнообразието от ботанически видове. Днес висококачествените продукти на Клоран се препоръчват от педиатри и дерматолози по целия свят.