ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Табличен изглед:
Бърз преглед

BIODERMA CICABIO/БИОДЕРМА ЦИКАБИО ПОМАДА ПОДХРАНВАЩ МЕХЛЕМ ЗА УСПОКОЯВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОТСЛАБЕНА КОЖА 40МЛ

(0)
21.89 лв.

BIODERMA CICABIO/БИОДЕРМА ЦИКАБИО ПОМАДА ПОДХРАНВАЩ МЕХЛЕМ ЗА УСПОКОЯВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОТСЛАБЕНА КОЖА 40МЛ Bioderma Cicabio успокояващ и възстановяващ мехлем за лице и тяло има антибактериални свойства, като в същото време възстановява и облекчава, дехидратираната и увредена кожа. Неговата подхранваща текстура образува защитен филм, който в..

Бърз преглед

НИАКНЕ ГЕЛ 50Г

(0)
16.99 лв.

НИАКНЕ ГЕЛ 50Г Гелът НиАкне е подходящ за третиране на мазна и смесена кожа. Коригира, матира и хомогенизира. Значително намалява тежестта на акнето, без риск от по-късна проява на резистентност към бактериите, които го причиняват. Подпомага лечението със: системни ретиноиди; системни антибиотици. Синергия от 3 действия: Силни прот..

Бърз преглед

НИАКНЕ КРЕМ 50Г

(0)
18.49 лв.

НИАКНЕ КРЕМ 50Г Антибиотичното лечение на акне дразни кожата. Тя става суха и чувствителна. Същевременно може да бъде причина за поява на фоточувствителност. Кремът НиАкне е предназначен за изтощена от класическо третиране кожа. Овлажнява в дълбочина и възстановява. Направените изследвания посочват значително намаление тежестта на акнето,&nbs..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)