UNIZINK KOMBIKRAFT / УНИЦИНК КОМБИКРАФТ 25МЛ 25 ФЛАКОНА

UNIZINK KOMBIKRAFT / УНИЦИНК КОМБИКРАФТ 25МЛ 25 ФЛАКОНА

53.69 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000029
Наличност: В наличност
Прегледан 1940 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

UNIZINK KOMBIKRAFT / УНИЦИНК КОМБИКРАФТ 25МЛ 25 ФЛАКОНА

KÖHLER PHARMA / KЬОЛЕР ФАРМА
Хранителна добавка

 

Уницинк® Комбикрафт съдържа ценна комбинация от микроелементи за укрепване на имунната система на организма и на тялото при стрес.

1 флакон от 25 ml съдържа:

 

Цинк                                               7 mg

Витамин С                                   90 mg

Екстракт от боровинки         2 048 mg

 

Препоръка за консумация: Пийте съдържанието на флакона неразреден или разреден с чаша вода веднъж дневно.

Забележка: Уницинк® КОМБИКРАФТ е без глутен, лактоза, без изкуствени оцветители и аромати.

 

Забележка за диабетици: 1 флакон съответства на 0,5 BU.

 

Опаковки: Уницинк® Комбикрафт се предлага в опаковка от 25 флакона, с 25 ml течен концентрат всеки, или с общо количество от 625 ml течен концентрат.

 

Хранене, имунна система и здраве:

Правилното снабдяване на тялото ни с ценни жизненоважни вещества е важна предпоставка за силна имунна система, както и за поддържане на здравето и работоспособността в добра форма. Вредните влияния на околната среда като озон, UV лъчи, отработени газове, тежки метали и силен физически стрес, причиняват допълнително натоварване на организма ни със свободни радикали (= агресивни частици, които водят до химически промени в клетките).

 

Освен това грешките в храненето, стресът, активното спортуване, водят до допълнителна нужда на организма от жизненоважни вещества, които могат да противодействат на свободните радикали. Това е важен принос за възстановяването и поддържането на здрав организъм.

·         Плодовете на боровинките съдържат ценни съставки като флавоноиди (основно антоцианини), минерали, плодови киселини и витамини.  Интензивното проучване на плодовете на боровинката показа, че екстрактите от боровинки съдържат и вещества, които оказват положително влияние върху зрението. В допълнение екстрактът от боровинки придава много приятна типична миризма и вкус на приготвени с него препарати.

·         Витамин С и цинкът допринасят за разграждането на свободните радикали, както и подпомагат имунната система на организма. Това е особено важно през студения и влажен сезон. Цинкът допринася и за нормална когнитивна функция (памет), както и за добро зрение.

 

Внимание: Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на стайна температура( 15°С- 25°С) на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.