A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY МИЦЕЛАРНА ВОДА 400МЛ

A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY МИЦЕЛАРНА ВОДА 400МЛ

17.42 лв. 24.89 лв. -30%
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 89752
Наличност: В наличност
Прегледан 176 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

A-DERMA / А-ДЕРМА BIOLOGY МИЦЕЛАРНА ВОДА 400МЛ


A-Derma Biology Hydra Cleansing Micellar Water e дерматологична био сертифицирана мицеларна вода с почистващо и хидратиращо действие, подходяща за всеки тип кожа, включително чувствителна. Мицеларната вода нежно почиства и демакиира без да изсушава. Хидратира. Премахва и предпазва от замърсявания и прахови частици. А-Дерма Биолоджи Дерматологична мицеларна вода има свежа, нелепнеща текстура. Съдържа 100% съставки с натурален произход и 11% съставки от био земеделие. Без етерични масла. Некомедоногенна. Тествана под дерматологичен и офталмологичен контрол, включително на алергична кожа. 

Серията Biology на A-Derma e първата сертифицирана органична дерматологична грижа за лицето с Rhealba® Oat, за интензивно хидратиране и възстановяване на баланса на кожата. Продуктите от серията съдържат 99% съставки от естествен произход.

Дерматологични Лаборатории A-DERMA (А-ДЕРМА) са пионери в дерматологията с растителна козметика. Те развиват изкуството за грижа за уязвима кожа повече от 30 години, благодарение на уникалната си активна съставка Овес Rhealba®, която балансира, успокоява и възстановява кожата. Всичко започва с Пиер Фабр, фармацевт от Кастр (Франция), който фокусира вниманието си върху овеса - растение, използвано повече от три хилядолетия за медицински цели. A-DERMA предлага редица ефективни и успешни серии продукти за хигиена и грижа за кожата, разработени с внимание и за защита на всеки тип уязвима кожа. Техният опит им позволява да формулират безопасни и ефикасни продукти, които са спечелили доверието на над 45 000 лекари по цял свят и признанието от потребителите.

Производител: Laboratoires Dermatologiques A-DERMA, Made in France.