ALKAVISION / АЛКАВИЖЪН SOFT LENS РАЗТВОР ЗА МЕКИ КОНТАКТНИ ЛЕЩИ 360МЛ

ALKAVISION / АЛКАВИЖЪН SOFT LENS РАЗТВОР ЗА МЕКИ КОНТАКТНИ ЛЕЩИ 360МЛ

25.64 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 93270
Наличност: В наличност
Прегледан 22 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ALKAVISION / АЛКАВИЖЪН SOFT LENS РАЗТВОР ЗА МЕКИ КОНТАКТНИ ЛЕЩИ 360МЛ

Алкавижън Софт Ленс разтвор за лещи с хиалуронат е предназначен за меки контактни лещи за почистване, премахване на протеинови отлагания, дезинфекция, изплакване, съхранение, поставяне и овлажняване. Подходящ за употреба за чувствителни очи. Съдържа хиалуронат, който благоприятства овлажняването на лещите и повишава толерантността на износване на лещите в следствие на своите вискозно-еластични свойства. Разтворът хидратира лещите, като запазва овлажняването, не само след поставяне, но и през целия ден. По този начин подпомага комфорта при носене на лещите и намалява дразненето и сухотата на очите. При разработването на този разтвор са взети предвид характеристиките на роговицата и заобикалящата я тъкан по отношение на нейната киселинност, което води до разработване на продукт със съответните спецификации. Предлага се в опаковка от 360 мл.

 

Състав: Поликвантернум 0,00065%, phmb 0,00002%, хиалуронат, натриев хлорид, edta, полоксамер, боракс/борна киселина, пречистена вода.

Разгледайте и другите продукти от категорията Лещи и разтвори за лещи. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.