APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 6-12 МЕСЕЦА X 800ГР

APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 6-12 МЕСЕЦА X 800ГР

44.73 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 92348
Наличност: В наличност
Прегледан 810 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

APTAMIL / АПТАМИЛ ЦЕЗАР БИОТИК 2 АДАПТИРАНО МЛЯКО 6-12 МЕСЕЦА X 800ГР

Аptamil 2 CESAR BIOTIK е предназначено за хранене на кърмачета след 6-месечна възраст, когато не се кърмят.

Аptamil 2 CESAR BIOTIK е преходно мляко, подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на кърмачето след 6-тия месец и трябва да се използва само като част от все по-разнообразяващ се хранителен режим. По препоръка на Вашия лекар или друг здравен специалист, отговорни за грижата за детето, след 6-месечна възраст постепенно въведете допълнително хранене с подходящи захранващи храни, въз основа на индивидуалните му потребности, свързани с неговия растеж и развитие. Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото. Не оставяйте бебето само по време на хранене. Неправилното използване и/или приготвяне може да застраши здравето на Вашето бебе.

Млякото трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг независим от производители на храни за бебета здравен специалист в областта на грижите за детето. Аptamil 2 CESAR BIOTIK не може да се използва като заместител на кърмата през първите шест месеца от живота на бебето. Частичното хранене с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му, а Вашето бебе може да не иска да продължи да се кърми. 

Кърменето се препоръчва да продължи и след въвеждането на допълващо хранене след 6-месечна възраст до втората година на детето.