AQUAFRESH / АКВАФРЕШ JUNIOR ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6+ 50МЛ.

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ JUNIOR ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6+ 50МЛ.

5.76 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 59519
Наличност: В наличност
Прегледан 1956 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

AQUAFRESH / АКВАФРЕШ JUNIOR ПАСТА ЗА ЗЪБИ 6+ 50МЛ.


Паста, специално разработена за деца над 6 години. Подходяща както за млечните, така и за първите постоянни зъбки след тях. Съдържа натриев флуорид /500 ppm/.

Винаги следвайте указанията за употреба.

Начин на употреба:

  • За деца на и над 6 години: мийте зъбите си 2 пъти на ден, но не повече от 3 пъти дневно. За целта използвайте количество с големината на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите и не давайте на децата да поглъщат пастата. Ако приемате флуорид от други източници, консултирайте се с вашия лекар или зъболекар. За деца под 6 години се препоръчва използването на паста за зъби с ниско съдържание на флуорид /под 500 ppm/.

Състав: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Xanthan Gum, Titanium Dioxide. Cocamidopropyi Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Aroma, Carrageenan, Sodium Fluoride. Sodium Saccharin, Limonene, Cl 73360, Cl 74160.

Внимание! При поява на дразнене прекратете употребата на пастата. Не я ползвайте, ако уплътнителят под капачката е в лошо състояние. Не излагайте на температура над 25 градуса. Съхранявайте на места, недостъпни за деца.