AREON / АРЕОН АРОМАТИЗАТОР ЗА СТАЯ ПРОЛЕТЕН БУКЕТ 300МЛ

AREON / АРЕОН АРОМАТИЗАТОР ЗА СТАЯ ПРОЛЕТЕН БУКЕТ 300МЛ

3.79 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 89194
Наличност: В наличност
Прегледан 122 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

AREON / АРЕОН АРОМАТИЗАТОР ЗА СТАЯ ПРОЛЕТЕН БУКЕТ 300МЛ

AREON HOME PERFUME SPRING BOUQUET е елегантен парфюм, който ще внесе аромат и комфорт в дома ви, a красивият им дизайн подхожда на всеки интериор. Създават и поддържат уютна атмосфера във всяка стая. Свежият аромат  с дълготраен ефект, обгръща помещението и носи наслада на сетивата .

Начин на употреба:

1. Свалете капачката и махнете пластмасовата тапа.

2. След това завийте капачката обратно.

3. Поставете ратановите клечки, които след като се напоят ще изпълнят с елегантен аромат всяко помещение. Можете сами да избирате силата на аромата: колкото повече клечки поставите във флакона, толкова по интензивен ще е аромата.

Поставете флакона на стабилна, хоризонтална повърхност, на недостъпно за деца и домашни любимци място. При поставяне, моля внимавайте клечките или парфюма да не са в контакт с лакирани, полирани и пласмасови повърхности, защото може да ги увредят. Да се съхранява и използва при температури от 5 °C до 30 °C. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Внимание:

Може да причини алергична кожна реакция. При контакт с кожата : Измиите обилно със сапун и вода. При поява на кожно дразнене или обрив на кожата : Потърсете медицинска помощ. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се пази от топлина/ искри/ открит пламък/ нагорещени повърхности. Тютюнопушенето забранено. Да се съхранява извън обсега на деца. 

Опаковка: 
85мл