AVENE / АВЕН ФИЗИОЛИФТ ДНЕВНА ИЗГЛАЖДАЩА ЕМУЛСИЯ 30МЛ + YEUХ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15МЛ

AVENE / АВЕН ФИЗИОЛИФТ ДНЕВНА ИЗГЛАЖДАЩА ЕМУЛСИЯ 30МЛ + YEUХ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15МЛ

81.53 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 75409
Наличност: В наличност
Прегледан 1035 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

AVENE / АВЕН ФИЗИОЛИФТ ДНЕВНА ИЗГЛАЖДАЩА ЕМУЛСИЯ + YEUХ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 30МЛ


Комплект Avene PhysioLift Jour Изглаждаща емулсия х30 мл + Yeuх Бръчки, торбички, тъмни кръгове х15 мл съдържа: 1 брой Avene PhysioLift Jour Изглаждаща емулсия х30 мл + 1 брой Avene PhysioLift Yeuх Бръчки, торбички, тъмни кръгове х15 мл.

Avene PhysioLift Jour Изглаждаща емулсия e подходяща за нормална към смесена кожа, с добра възприемчивост от чувствителна. Съдържа комбинацията от AscofillineTM и Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина, които възстановяват стегнатия вид и изглаждат бръчките. В състава влизат още: Пре-токоферил (мощен антиоксидант), който ефективно действа срещу свободните радикали, Микроседефени частици и soft-focus агенти, които се грижат за свежия и отпочинал вид. В допълнение Термалната вода Avène успокоява кожата и носи усещането за комфорт. Avene PhysioLift Jour Lissante Emulsion има лек аромат на парфюм. Авен Физиолифт  е с добра толерантност, тествана на чувствителна кожа. Предлага се в опаковка от 30 мл флакон с безвъздушен дозатор.
Avene PhysioLift Yeuх Бръчки, торбички, тъмни кръгове е за коригиране на торбички, тъмните кръгове и деликатни бръчки в областта на очите. Комбинацията от AscofillineTM и Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина допълва действието и допринася за възстановяването на кожата. Съдържа Декстран сулфат, който намалява торбичките и тъмните кръгове, а Термалната вода Avène, успокоява кожата и носи усещането за комфорт. Тестван за толерантност към чувствителна кожа и очна поносимост. PhysioLift YEUX  е особено адаптиран за крехката кожа на околоочния контур. С текстура тип "пластир", която освобождава активни съставки през цялата нощ, без риск от придвижването им към очите. Добрата толерантност е тествана на чувствителна кожа. Много добра очна поносимост. Запълва бръчките и възвръща стегнатостта на кожата на околоочния контур. Намалява торбичките и тъмните кръгове. Предлага се в опаковка от 15 мл флакон с безвъздушен дозатор.

Състав: 
Avene PhysioLift Jour Изглаждаща емулсия: Ползва се от допълващото се действие на  AscofillineTM, Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина и Ретиналдехид: клетъчната активност е усилена, кожата е заредена с колаген и хиалуронова киселина. С действие срещу следи от умора на кожата, за сияйност на сутринта, благодарение на детоксикиращия ефект на Хесперидин метил халкон. Богат на Термална вода Avène, успокояваща и антииритативна. 
Avene PhysioLift Yeuх Бръчки, торбички, тъмни кръгове: Изглажда изразените бръчки и възвръща стегнатостта на кожата, с колаген и хиалуронова киселина, благодарение на  AscofillineTM и Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина. Защитава кожата от агресивната атака на свободните радикали, благодарение на мощния антиоксидант Пре-токоферил. Благодарение на микроседефени частици за ефект отпочинал вид и срещу посърнал тен, както и soft-focus агенти със "замъгляващ" бръчките ефект. Богат на Термална вода Avène,успокояваща и антииритативна.