BARBEL DRAXEL АСТАКСАНТИН ЕНЕРДЖИ КОНЦЕНТРАТ 500МЛ

BARBEL DRAXEL АСТАКСАНТИН ЕНЕРДЖИ КОНЦЕНТРАТ 500МЛ

101.13 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000658
Наличност: В наличност
Прегледан 467 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Има ободряващо действие и подобрява продуктивността.

Продуктът Astaxanthin Energy-Drink Konzentrat се бори с физическата и умствената умора. Той притежава ободряващо действие, но без да предизвика нежелана нервност или свръхвъзбудимост. Освен това помага за по-лесното концентриране и по-бързото запомняне на информация. Повишава и продуктивността, както и физическата издръжливост.

Ползите му за организма се дължат на съставките му -  кофеин от гуарана и ядки кола, астаксантин, витамин С, магнезий, концентрат от портокалов сок, лимонов сок на прах, екстракт от водорасли.

Астаксантинът повлиява положително мозъчната дейност, зрението и сърдечно-съдовата система.  Притежава и подмладяващ ефект и осигурява защита срещу оксидативния стрес.

Съдържащите се в растението гуарана кофеин, аминокиселини, антиоксиданти, витамини и минерали допринасят за осигуряването на допълнителна енергия на организма и възвръщането на жизнеността. За разлика от кафето, екстрактът от гуарана не ускорява сърдечната дейност и не води до нервност.

Гуараната подобрява и циркулацията на кръвта. Стимулира процеса на изгаряне на мазнини и по този начин съдейства за намаляването на телесното тегло.

Съдържащите се в портокалите флавоноиди съдействат за подобряването на притока на кръв към мозъка, а от там и до по-лесното запомняне. Освен това те действат освежаващо като кафето. Регулират апетита и артериалното кръвно налягане и поддържат мускулната функция на тялото.

Ядки кола допълват освежаващия и стимулиращ ефект на останалите съставки в Astaxanthin Energy-Drink Konzentrat. Това се дължи на кофеина, който се съдържа в тях. Подобряват и способността за концентрация, но и намаляват умората и се борят със сънливостта.

Препоръчва се да се приема по 1 супена лъжица от продукта дневно. Концентратът се смесва със 150 ml вода. Трябва да се съхранява на хладно място и да не е подложено на пряка слънчева светлина.

Действие:

             Притежава ободряващо действие;

             Стимулира умствената дейност;

             Укрепва нервната система;

             Помага за по-голяма физическа издръжливост;

             Осигурява антиоксидантна защита;

             Помага за преодоляването на ежедневния стрес.

Astaxanthin Energy-Drink Konzentrat на немската компания Barbel Drexel е продукт, който съдейства за възстановяването и поддържането на енергията при физическо или умствено натоварване, недоспиване или стресови ситуации. Осигурява и антиоксидантна защита. Спомага за преодоляване на ежедневния стрес. Стимулира умствената дейност и действа ободряващо на организма.

 Съставки:                   (в 10 ml.)       (в дн. доза /10 ml.)

Астаксантин                  2 mg                    2 mg

Кофеин                         36 mg                  36 mg

Магнезий                     61 mg                   61 mg

Витамин С                   220 mg                220 mg

Подсладител от ябълки, изомалтулоза, инулин, концентрат от портокалов сок,лимонов сок на прах,  магнезиев цитрат, ацерола концентрат (2.2%, съдържа 17% витамин С), Л-Аскорбинова киселина (1.5%), натурални аромати, екстракт от гуарана (1%, съдържа 22% кофеин), екстркт от водорасли (0.8%, съдържащ 2.5% астаксантин), екстракт от ядки Кола (0.5%, съдържащ 10% кофеин), канела на прах.

*Изомалтулозата е източник на глюкоза и фруктоза.

 Не съдържа: Лактоза, глутен. Подходящо за вегани, диабетици.

Приложение: Антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Информация за диабетици: 10 ml =  0.52 ВЕ. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10 ml веднъж дневно, разторени в 150 ml вода или друга течност.

Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура 4-8° C.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия