BARBEL DRAXEL ФОРМУЛА ЗА ОЧИ + ВИТАМИН А И В 30 КАПСУЛИ

BARBEL DRAXEL ФОРМУЛА ЗА ОЧИ + ВИТАМИН А И В 30 КАПСУЛИ

70.44 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000682
Наличност: В наличност
Прегледан 477 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Продуктът DHA Augen mit Vitamin A und B се грижи за здравето на очите, като ги защитава от оксидативния стрес и значително засилва остротата на зрението. Бори се с околоочната умора при дейности, затормозяващи зеницата като продължителна работа пред компютър, четене на книги нощем, шофиране в тъмната част на деня.

Ползите му за зрението се дължат на идеално подбраната комбинация от DHA (докозахексаенова киселина) от водорасли и каротеноиди. Те са обогатени с цинк и витамините А, В и Е

Една от основните характеристики на продукта DHA от водорасли е това, че успешно се бори с проблема със сухотата в очите и значително редуцира зачервяванията. Помага и при умора. Използва се и в превенцията на макулна дегенерация. Това е заболяване, което уврежда зрението и в по-напреднала фаза е възможно да доведе и до цялостната му загуба. Грижи се и за целостта на ретината.

За здравето на ретината спомага и витамин А. Това се дължи на способността му да стимулира производството на сълзи и по този начин да поддържа влажността на окото. Положително повлиява състояния на очни инфекции и глаукома.

Още един витамин в състава на продукта подкрепя здравето на очите – витамин В. Наличието му в организма е от изключително значение, тъй като се съдържа в роговицата и лещата и е отговорен за здравината ѝ.  Намалява симптомите на главоболие.

Антиоксидантните свойства на витамин Е съдействат за предотвратяването на оксидативния стрес в очните тъкани. Освен, че предотвратява увреждането на клетките на ретината, намалява и възможността за развитие на заболявания на очите, породени от напредналата възраст. Антиоксидантните му характеристики спомагат и за по-бързото заздравяване на увредената кожа, както и за хидратацията ѝ.

             Бори се с умората в очите при дейности, затормозяващи зрението;

             Защитава роговицата на окото от ултравиолетовите лъчи;

             За подобряване на нощното виждане;

             Защитава очите от оксидативния стрес;

             Подобрява заздравяването на увредената кожа.

Действие:

DHA Augen mit Vitamin A und B на немската компания Barbel Drexel е продукт, който се грижи за здравето на очите, като се бори с умората, породена от продължителна работа пред компютър и шофиране в тъмната част на деня. Освен това подобрява състоянието на ретината и повлиява положително състояния като глаукома и очни инфекции.

Съставки:                       (в 1 капс.)             (в дн.доза )

DHA                                    200 mg                  200 mg

(докозахексаенова киселина)

Натурални каротеноиди          2 mg                      2 mg

От които бета-каротин (източик на витамин А)

Витамин А                            333 µg                   333 µg

(от провитамин А)

Витамин В2                            0.7 mg                  0.7 mg

Витамин Е (от соя)                    6 mg                     6 mg

Цинк                                         5 mg                     5 mg

DHA масло от водорасли (61.5%), вегетарианска обвивка на капсулата (царевично нишесте, глицерин, карагенан /от  червено водорасло Chondrus crispus/) , натриев карбонат, стабилизратор моноглицериди на мастни киселини, цинков цитрат, D-алфа токоферол (витамин Е), натурални каротеноиди от водорасли Dunaliella salina, миксирани антиоксидантни токофероли, рибофлавин, слънчогледов лецитин.

Не съдържа: Глутен, лактоза. Подходящ за диабетици/ вегани.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално зрение.

Забележка: Информация диабетици: 1 капсула = 0.02 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 софтгел капсула дневно, по време на хранене.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева свелтина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия