BIOTRADE MELABEL / МЕЛАБЕЛ ИЗБЕЛВАЩ ТОНИК 60 МЛ

BIOTRADE MELABEL / МЕЛАБЕЛ ИЗБЕЛВАЩ ТОНИК 60 МЛ

27.44 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: 28382
Наличност: В наличност
Прегледан 1580 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

BIOTRADE MELABEL / МЕЛАБЕЛ ИЗБЕЛВАЩ ТОНИК 60 МЛ

Мелабел тоник е подходящ за ежедневни избелващи процедури за всеки тип кожа, особено за мазна и смесена проблемна кожа, за изравняване на тена на цялото лице.

Начин на действие:
Богатият коктейл от природни алфа-хидрокси киселини - Гликолова 10%, Яблъчна 2,5%, Млечна 2%, заедно с Коджикова киселина 5% имат нежно ексфолиращо действие, като същевременно свиват разширените пори и регулират мастната секреция. Коджиковата киселина блокира свръхпроизводството на пигмента меланин /прекратявайки процеса на хиперпигментиране/, изравнява общия тен на лицето, стимулира регенерацията на кожата и колагеногенезата.

Начин на приложение:
Нанасяйте с памучен тампон вечен върху измито с вода лице. Възможно е да усетите леко щипане и парене, което преминава след няколко минути. След 15-20 минути може да нанесете Хидромакс дълбоко хидратираща и ревитализираща маска, която се оставя да попие напълно и не се измива.
Не е препоръчително 1 час преди и след нанасянето на продукта да използвате други продукти, тъй като те биха могли да направят нежелана реакция с киселините и да засилят или неутрализират тяхното действие.

Важно!
При употреба на Мелабел тоник и други избелващи средства е задължително да използвате всекидневно сутрин фотозащитен крем с висок фактор, независимо от сезона.
Не препоръчваме едновременното и последователно приложение на Мелабел крем и Мелабел тоник /т.е. един върху друг/.