Black Friday

Black Friday

Табличен изглед:
Бърз преглед

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465

(0)
67.54 лв.

HARTMAN VEROVAL / ХАРТМАН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ВЕРОВАЛ 2В1 УХО/ЧЕЛО 925465Hartmann Veroval 2 in 1 представлява инфрачервен термометър за измерване на телесната температура в ухото и на челото. Термометърът на Хартман Веровал 2 в 1 е изключително лесен за ползване и е подходящ за цялото семейство. Измерването на температурата в ухото става за..

Бърз преглед

HARTMANN VEROVAL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504

(0)
144.39 лв.

HARTMANN VEROVAL DUOCONTROL / ХАРТМАН ВЕРОВАЛ ДУО КОНТРОЛ АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА РЪКА 22-32СМ 925504Апарат за кръвно налягане за измерване на ръката над лакътя- Hartmann Veroval duo control M. Уникалната DUO SENSOR технология комбинира два професионални метода на измерване: Осцилометричен и този на Коротков. Докато повечето автоматични апар..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

(0)
159.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Бърз преглед

ПРОФИХОЛ Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
25.55 лв.

ПРОФИХОЛ Х 90 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка Какво представлява профихол? Профихол съдържа специална композиция от екстракт от червен ориз (със стандартизирано съдържание на монаколин K - фитостатин), витамините B6, B12 и фолиева киселина.Витамините B6, B12 и фолиевата киселина допринасят за нормалния метаболизъм на хомоцистеина в организма. Хомоци..

Бърз преглед

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC Х 30 КАПСУЛИ

(0)
14.62 лв.

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC Х 30 КАПСУЛИСанохепатик на фармацевтичната компания NP Pharma е специална хранителна добавка под формата на капсули, която спомага за по-лесното храносмилане и за доброто спазване на баланса при чернодробните и жлъчни функции. Този продукт е със специално съдържание от сушен сок от артишок, екстракт от ким, L-орнитин и L-а..

Бърз преглед

ФЛОРАДИКС / FLODADIX КИНДЕРВИТАЛ СИРОП 250МЛ

(0)
23.36 лв.

ФЛОРАДИКС / FLODADIX КИНДЕРВИТАЛ СИРОП 250МЛ Подсилващо средство от плодове, билки, малц и 9 витамина – богато на калций, витамини и минерали – идеална хранителна добавка за деца. Подпомага растежа на децата. Възбужда апетита, укрепва организма, влияе благоприятно на умствената и физическа дееспособност. Особено препоръчително при жилищни райони с..

Бърз преглед

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР

(0)
79.00 лв.

LAICA TH1000 БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР Безконтактен инфрачервен термометър Laica TH1000 измерва температурата на тялото, повърхности, течности и др. от разстояние. При повишена температура над нормата за измерваният обект, термометърът алармира чрез звуков и анимиран сигнал (емотикона ).   Уредът измерва стойността на..

Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

(0)
99.99 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

ПРОФЛЕКСОН / PROFLEXON КОМПЛЕКС Х 90 ТАБЛЕТКИ

(0)
43.88 лв.

ПРОФЛЕКСОН / PROFLEXON КОМПЛЕКС Х 90 ТАБЛЕТКИ Профлексон комплекс е подходящ за спортисти, възрастни хора, лица с наднормено тегло, хора с активна физическа дейност натоварваща ставите. МСМ се съдържа в доматите, плодовете, чая и млякото, то е органично сярно съединение, което подпомага в голяма степен производството на глюкозамин. Глюкозаминъ..

Бърз преглед

РАНИСЕПТОЛ / RANISEPTOL СПРЕЙ 125МЛ

(0)
14.43 лв.

РАНИСЕПТОЛ / RANISEPTOL СПРЕЙ 125МЛ Снабден с нано сребро и хиалурон, спреят за рани Ранисептол подпомага регенерацията на епидермиса и лигавицата. Той предпазва кожните лезии от инфекция и успокоява възпалената кожа. Подпомага лечението на изгаряния, декубитални язви, порезни рани и охлузвания. Спреят съдържа елементи, които противодействат на ми..

Бърз преглед

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC ХОЛЕСТЕРОЛ ПЛЮС X60 ТАБЛЕТКИ

(0)
22.60 лв.

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC ХОЛЕСТЕРОЛ ПЛЮС X60 ТАБЛЕТКИ Предназначение: Допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб и за нормалния метаболизъм на цистеин, хомоцистеин, липиди, белтъчини и гликоген, както и за нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и за нормалната функция на имунната система. Указания за ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 2

(0)
129.99 лв.

Автоматичният апарат за измерване на кръвното налягане и пулса над лакътя Сендо Адванс 2 е подходящ за всички възрасти с клинично тествана технология с висока точност. Той е лесен за използване, точен и с изключителна надеждност при дългосрочна употреба. Извежда съобщение на екрана, когато отчита аритмия (нарушения в сърдечния ритъм) и предсърдно м..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪР

(0)
159.99 лв.

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪРПромо Комплект Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + пулс оксиметър включва:Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс IMDK C101A2 Fingertip Pulse OximeterСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕКОНОМИ ПОЛУАВТОМАТ

(0)
89.99 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА СЕНДО ЕКОНОМИ Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е око..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ZANO ИНХАЛАТОР INSPIRE

(0)
99.99 лв.

ИНХАЛАТОР ЗАНО INSPIRE/ ZANOZANO Inspire е инхалатор, създаден да осигури ефикасна аерозолна терапия с медикаменти за лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ е за употреба и от деца.Технически спецификации:Компресорен тип инхалатор;Подходящ за възрастни и деца над 2 години;С ниски нива на шум в режим на работа - 55 Db;О..

Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)