COLGATE / КОЛГЕЙТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ADVANCED WHITE CHARCOAL 125МЛ

COLGATE / КОЛГЕЙТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ADVANCED WHITE CHARCOAL 125МЛ

6.38 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 92748
Наличност: В наличност
Прегледан 884 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

COLGATE / КОЛГЕЙТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ADVANCED WHITE CHARCOAL 125МЛ


Colgate Advanced White Charcoal паста за зъби с активен въглен 75 мл е висококачествена паста за зъби, която се грижи еднакво добре както за здравето на зъбите, така и за тяхната чистота, и белота. Активният въглен доказано избелва зъбите без да увержда емайла и има антибактериални свойства. Само след 14 дни употреба ще усетите значителен избелващ ефект. Благодарение на своите съставки, с този продукт ще се радвате на свеж дъх и чисти зъби. Колгейт Адванс Уайт Чаркол паста за зъби с активен въглен 75 мл също така помага да се предотврати появата на нови петна, така че зъбите ви да останат бели за по-дълго време. В съдържанието на пастата има фини микрокристали, които избелват.

Colgate е световноизвестен бранд, създаден в Америка през 1873 година. Марката се свързва с първокласни продукти за оралната грижа и хигиена. Сред нейния продуктов асортимент се предлагат пасти за зъби, четки за зъби, вода за уста и конец за зъби. Колгейт се отличава със своите непрестанни иновации за подобряване и развитие в цялостната грижа за зъбите, чувствителността при зъбите и избелването им.

Colgate-Palmolive е американска компания, която се е посветила в създаването на висококачествени стоки като пасти за зъби, четки за зъби, сапуни, почистващи препарати и продукти за вегетарианци. Фирмата е с над 200-годишна история, като в днешния си вид тя се превръща през 1928 година, когато Colgate Company и Palmolive-Peet се сливат. Компанията предлага своите продукти в над 200 страни по цял свят.

Производител: Colgate-Palmolive,САЩ