Double Wood/5-HTP/50 mg/5-Хидрокси Триптофан/59.2 ml/60 дози

Double Wood/5-HTP/50 mg/5-Хидрокси Триптофан/59.2 ml/60 дози

73.34 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000931
Наличност: В наличност
Прегледан 755 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

5-HTP / 5-хидрокситриптофан e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

5-HTP обикновено се използва като хранителна добавка, която помага за поддържането на здравословни нива на серотонин в организма. Подобрява качеството на съня и поддържа доброто настроение.

Какво е 5-хидрокситриптофан и как действа?

5-HTP е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда естествено. Тя е отговорна за повишаването на нивата на серотонин в мозъка. Тъй като този невротрансмитер помага за регулиране на настроението и поведението, 5-хидрокситриптофан има положителен ефект върху съня, настроението, апетита и усещането за болка. Ниските нива на серотонин се свързват с депресия, тревожност, нарушения на съня, увеличаване на телесната маса и други здравословни проблеми.

Здравословни ползи от приема на продукта

      ПОДДЪРЖА НИВАТА НА СЕРОТОНИНА – 5-HTP повишава нивата на серотонин в тялото, което може да облекчи симптомите на депресия.

      ПОДДЪРЖА ПОЗИТИВНОТО НАСТРОЕНИЕ - 5-HTP помага за поддържане на положително настроение и се бори със симптомите на стрес и тревожност.

      МОЖЕ ДА ПОДПОМОГНЕ ОТСЛАБВАНЕТО - 5-HTP може да увеличи усещането за ситост, което ви помага да приемате по-малко хранителни вещества и като резултат от това да намалите телесната маса.

      ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО ПРИ ФИБРОМИАЛГИЯ - 5-HTP може да подобри симптомите на фибромиалгия. Това е състояние, характеризиращо се с болка в мускулите и костите, както и обща слабост в целия организъм. Този ефект на хранителната добавка се дължи на способността ѝ да повишава нивата на серотонин в тялото.

      МОЖЕ ДА ОБЛЕКЧИ СИМПТОМИТЕ НА МИГРЕНА - благодарение на ефекта си върху серотонина, 5-HTP може да намали честотата на мигренозните пристъпи. Това са силни пулсиращи главоболия, които често са придружени от гадене или нарушено зрение.

      ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА СЪНЯ - 5-HTP може да подобри качеството на съня чрез увеличаване на производството на мелатонин в тялото. Мелатонинът играе ключова роля в регулирането на съня. Нивата му започват да се покачват вечер, за да насърчат по-лесното заспиване, и спадат сутрин, за да можете по-лесно да се събудите.

      ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – хранителната добавка 5-хидрокситриптофан на компанията Double Wood Supplements се произвежда в САЩ и се тества щателно, за да се гарантират нейните чистота и ефективност.

      Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

 Съставки:           ( в 1 ml.)      (дн.доза)

5-HTP                    50 mg            50 mg

(5-хидрокси триптофан)

Растителен глицерин, вода, екстракт от мента.

Не съдържа: Пшеница, глутен, соя, животински продукти, млечни продукти, изкуствени оцветители, подсладители, консерванти.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 ml веднъж дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA