Double Wood/Acetyl L-Carnitine/1000 mg/Ацетил Л-Карнитин/1000 mg/150 капсули

Double Wood/Acetyl L-Carnitine/1000 mg/Ацетил Л-Карнитин/1000 mg/150 капсули

81.80 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000932
Наличност: В наличност
Прегледан 575 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Acetyl-L-Carnitine / Ацетил-L-карнитин e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

Ацетил-L-карнитин е хранителна добавка, която действа благоприятно върху паметта и умствената функция при възрастни хора, които страдат от когнитивен спад. Подобрява енергийния баланс в организма и премахва усещането за умора. Приемът на ацетил-L-карнитин може да подобри умствения и физическия тонус при по-възрастните хора. Подобрява физическите постижения по време на тренировка и подпомага намаляването на телесната маса.

Какво е Acetyl-L-Carnitine и как действа?

Ацетил-L-карнитин (ALCAR) е ацетилирана форма на L-карнитин, която може да премине кръвно-мозъчната бариера. Ацетил-L-карнитин, както и L-карнитин играят няколко важни роли в човешкото тяло. Тези молекули участват в транспортирането на мастни киселини в митохондриите, така че да могат да се използват като гориво за производство на енергия. Ацетиловата група на L-карнитин се използва за образуване на acetyl-CoA/ацетил-КоА - посредник в генерирането на енергия от аминокиселини, мазнини и въглехидрати.

Когато се приема като хранителна добавка, ALCAR поддържа издръжливостта при физически упражнения, особено при силови тренировки със съпротивление. Тъй като ALCAR може да премине кръвно-мозъчната бариера за разлика от неацетилирания L-карнитин, той поддържа когнитивната функция и вниманието. Също така подобрява симптомите на умствена и физическа умора.

 

Ацетил-L-карнитин може да помогне при изгарянето на излишните мазнини и заедно с това намаляването на телесната маса. Друго негово качество е, че възможността да облекчава симптомите, свързани с умствения спад при възрастни хора, което го прави изключително подходящ за подпомагане на лечението на пациенти с болест на Алцхаймер.

Здравословни ползи от приема на продукта:

      ПОДПОМАГА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА ПРИ ФИЗИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ – ацетил-L-карнитин поддържа енергийния баланс и издръжливостта по време на тренировка;

      ПОДПОМАГА КОГНИТИВНИТЕ ФУНКЦИИ И ВНИМАНИЕТО – ацетил-L-карнитинът поддържа нормалните когнитивни функции и подобрява концентрацията и вниманието;

      ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – Ацетил-L-карнитин на компанията Double Wood Supplements се произвежда в САЩ и се тества щателно, за да се гарантират неговите чистота и ефективност;

      Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

Съставки:                                           ( в 2 капс.)      ( в дн.доза)

Ацетил Л-Карнитин                           1000 mg            1000 mg

Желатинова капсула, целулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален енергиен метаболизъм.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA