Double Wood/ALPHA-GPC/Алфа-Глицерил Фосфорил Холин/60 капсули

Double Wood/ALPHA-GPC/Алфа-Глицерил Фосфорил Холин/60 капсули

61.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000935
Наличност: В наличност
Прегледан 521 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Хранителната добавка АЛФА-ГЛИЦЕРИЛ ФОСФОРИЛ ХОЛИН на американската компания Double Wood Supplements подпомага когнитивната функция и нормалното функциониране на мозъка.

 

Алфа-GPC, който е известен също като холин алфосцерат, е естествено съединение, което се получава от соевите зърна. Той е е естествен физиологичен прекурсор на невротрансмитера ацетилхолин - вещество, което участва във всеки процес, свързан с когнитивната функция на човека.

 

Алфа-Глицил Фосфорил Холин е най-мощният биоактивен източник на холин. Способността да подобрява познавателните функции и да се грижи за здравето на мозъка, се дължат именно на голямото количество холин, открит в неговия химичен състав.

 

Alpha-GPC е фосфолипид, а това означава, че може да взаимодейства директно с клетъчната мембрана. Изследванията свързват приема на Алфа-Глицил Фосфорил Холин с подобряване на когнитивните функции, увеличаване на освобождаването на хормона на растежа и подобряване на издръжливостта и атлетичните постижения.

Хранителната добавка се използва също за подобряване на паметта, мисловните процеси и способността за учене.

 

Здравословни ползи:

 

       Болест на Алцхаймер

Изследванията показват, че приемането Алфа-GPC подобрява мисловните умения при пациенти, диагностицирани с болестта на Алцхаймер. В Европа Алфа-GPC се предписва като лекарство с рецепта за лечение на тази болест. Предлага се в две форми: едната се приема през устата, а другата е инжекционен разтвор.

       Деменция

Алфа-GPC може да подобри симптомите на съдова (мулти инфарктна) деменция, включително поведение, настроение и мисловни умения.

       Когнитивни функции

Алфа-GPC увеличава химикал в мозъка, наречен ацетилхолин. Този мозъчен химикал е важен за паметта, когнитивните функции и способността за учене.

В Съединените щати Алфа-глицерил фосфорил холин се предлага под формата на хранителна добавка, предимно в продукти за подобряване на паметта.

 

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те на най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.