Double Wood/Astragalus/1000mg/Астрагал/корен/300 капсули

Double Wood/Astragalus/1000mg/Астрагал/корен/300 капсули

64.11 лв. 75.42 лв. -15%
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000939
Наличност: В наличност
Прегледан 159 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Astragalus / Астрагал (корен) e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

Растението Astragalus / Астрагал има многобройни здравословни ползи. Използва се за защита и подкрепа на имунната система - помага за предотвратяването на настинки и инфекции на горните дихателни пътища. Понижава стойностите на артериалното кръвно налягане, подпомага лечението на захарен диабет и защитава черния дроб от увреждания. Астрагалът има антибактериални, имуностимулиращи, противостареещи и противовъзпалителни свойства.

Какво е Astragalus/Астрагал и как действа?

Астрагал (Astragalus membranaceus) е растение с дълга история в традиционната китайска медицина. Китайското име на билката е “huang qi” и означава "жълта жизнена енергия". Счита се за една от най-полезните билки - астрагалът поддържа енергийния баланс в организма и допринася за дълголетието.

В съвременността астрагалът е популярен като хранителна добавка, която подпомага здравето на сърдечно-съдовата система и поддържа бъбречната функция. Подобрява защитната функция на имунната система и намалява развитието на възпалителни процеси в тялото.

Здравословни ползи от приема на продукта

      ПОДПОМАГА ЗДРАВЕТО НА БЪБРЕЦИТЕ - Астрагалът допринася за поддържането на нормалната бъбречна функция. Билката подобрява притока на кръв към бъбреците и подобрява лабораторните маркери, отчитащи състоянието на бъбречната функция.

Астрагалът може да помогне за подобряване на състоянието на хора с хронично бъбречно заболяване и може да предотврати инфекции при хора с намалена бъбречна функция.

      ПОДОБРЯВА СЪРДЕЧНО-СЪДОВОТО ЗДРАВЕ - Астрагал може да помогне за подобряване на сърдечната функция при хора с определени сърдечни заболявания - сърдечна недостатъчност, миокардит и други. Растението има способността да разширява кръвоносните съдове и да увеличава ударния обем, с което се подобрява състоянието на хора със сърдечна недостатъчност.

      ПОДПОМАГА ЗДРАВОСЛОВНАТА ИМУННА ФУНКЦИЯ - Астрагалът съдържа полезни растителни съединения, които могат да подобрят имунната система. Билката може да увеличи производството на бели кръвни клетки, отговорни за предотвратяването на развитието на някои инфекциозни заболявания.

      КОНТРОЛ ВЪРХУ НИВАТА НА КРЪВНАТА ЗАХАР. Активните съединения в корена на Астрагал могат да помогнат за понижаването на нивата на кръвната захар при пациенти със захарен диабет тип 2.

      ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – Хранителната добавка Astragalus/ Астрагал на компанията Double Wood Supplements се произвежда в САЩ и се тества щателно, за да се гарантират нейната чистота и ефективност.

      Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

Съставки:                                           ( в 2 капс.)      ( дн.доза)

Астрагал на прах (корен)                       1000 mg          1000 mg

Желатинова капсула, целулоза,  оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно, по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA