Double Wood/DHEA/180 капсули

Double Wood/DHEA/180 капсули

83.42 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000953
Наличност: В наличност
Прегледан 1860 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

DHEA 100 mg e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

DHEA е едновременно естествен хормон и популярна добавка, която може да повлияе на нивата на други хормони в човешкото тяло. Има потенциал да увеличава плътността на костите, да намалява телесните мазнини, да подобрява сексуалната функция и да коригира някои хормонални проблеми.

Редица проучвания са установили, че добавките DHEA могат да помогнат на хора, които страдат от депресия, затлъстяване, лупус и надбъбречна недостатъчност. DHEA може също да подобри състоянието на кожата при по-възрастните хора и да помогне за лечение на остеопороза, вагинална атрофия, еректилна дисфункция и някои психологически състояния.

Какво е DHEA и как действа?

DHEA (дехидроепиандростерон) е ендогенен хормон, произвеждан в надбъбречните жлези, половите жлези и мозъка. Той играе ключова роля в множество телесни процеси.

DHEA е хормон, който се произвежда естествено в човешкото тяло: част от него се превръща в основните мъжки и женски полови хормони - тестостерон и естроген.

Нивата на DHEA намаляват с възрастта и това намаление е свързано с някои заболявания - сърдечно-съдови проблеми, депресия, остеопороза и други.

Допълният прием на дехидроепиандростерон под формата на хранителна добавка повишава нивата му в тялото ви и подобрява цялостното здраве на организма.

Здравословни ползи от приема на продукта:

      Поддържа пиковите нива на DHEA - изследванията показват, че нивата на DHEA достигат връх в средата на 20-те години и намаляват бързо през следващите 20-30 години. Тъй като не можете да поддържате нива на DHEA чрез диета е жизненоважно да поддържате нивата си чрез хранителни добавки.

      Помага за проясняване на ума и поддържа позитивното настроение - както нивата DHEA намаляват, този процес може да се отрази негативно на когнитивната функция. Приемът на хранителни добавки може да помогне за поддържане на умствената яснота и положително настроение с напредване на възрастта.

      Подпомага плътността на костите и подпомага тонуса на мускулите - DHEA може да помогне за поддържане на здрава мускулна маса и костна плътност при възрастни хора.

      Формулата на продукта не включва соя, глутен и ГМО.

 

 Съставки:        (в 1 капс.)         ( дн.доза)

DHEA                     100 mg               100 mg

  (дехидроепиандростерон)

Желатинова капсула, микрокристална целулоза.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален хормонален баланс.

Забележка: Да не се използва от бременни, кърмещи или лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA