Double Wood/L-SERINE/Л-СЕРИН/180 капсули

Double Wood/L-SERINE/Л-СЕРИН/180 капсули

96.60 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000971
Наличност: В наличност
Прегледан 607 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Хранителната добавка L-СЕРИН на американската компания Double Wood Supplements допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Серин е аминокиселина, която е от основно значение за правилното функциониране на човешкото тяло. Тя е една от неесенциалните (заменими) аминокиселини, които участват в изграждането на белтъците във всички живи организми. Серин има две форми, които притежават различни свойства: L-серин и D-серин. L-серинът може да се набавя чрез храната и се среща естествено в човешкото тяло. D-серин може да бъде произведен в тялото с помощта на L-серин.

L-серин се използва за подобряване на съня, болестта на Лу Гериг (амиотрофична латерална склероза, болест на Шарко или болест на моторните неврони) и много други състояния, които са свързани с нарушения в нормалното функциониране на нервната система. D-серин e помощно средство за лечението на шизофрения, болест на Паркинсон и различни увреждания, свързани с паметта и когнитивните функции.

Здравословни ползи

       Лечение на шизофрения

Тялото използва D- и L-серин, за да произвежда протеини. D-серинът има способността да спомага за предаването на химически сигнали към мозъка. Този факт е от особено голямо значение във връзка с лечението на шизофрения и други мозъчни заболявания. Проучванията показват, че добавянето на D-серин към стандартното лечение на шизофрения значително подобрява симптомите на пациентите.

       Болест на Лу Гериг (амиотрофична латерална склероза, болест на Шарко или болест на моторните неврони)

Приемът на L-серин е свързан със забавеното прогресиране на това заболяване.

       Болест на Алцхаймер

Повишените нива на D-серин в кръвта са свързани с подобрена когнитивна функция и по-добра памет при хора, страдащи от това заболяване.

       Умения за запаметяване и мислене (когнитивни функции)

Изследванията показват, че приемането на умерени, дори единични дози L-серин може да подобри паметта и мисленето както при млади, така и при по-възрастни хора.

       Група от наследствени заболявания, които водят до мускулна слабост и изтръпване на ръцете и краката

Проучванията показват, че приемането на L-серин за период от една година намалява чувството за болка при хората, страдащи от такъв тип заболявания.

       Безсъние

Изследванията показват, че приемането на L-серин помага за по-лесното заспиване и подобряването на качеството на съня.

       Болест на Паркинсон

Приемането на D-серин подобрява движението и поведението при хора с това състояние.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с безкомпромисната грижа за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки:              ( в 4 капс.)      ( в дн.доза)

Л-Серин                     2000 mg         2000 mg

Каспула, оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната  система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 3 капсули дневно (за предпочитане вечер).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA