Double Wood/MAGNESIUM CHLORIDE/МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД/180 капсули

Double Wood/MAGNESIUM CHLORIDE/МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД/180 капсули

59.63 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000976
Наличност: В наличност
Прегледан 1001 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

MAGNESIUM CHLORIDE/ МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИД на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата системи.

Магнезият е минерал, отговорен за много процеси в тялото, включително мускулна и нервна функция, регулиране на нивата на кръвната захар, стойностите на артериалното кръвно налягане, както и производството на протеини. Магнезият присъства естествено в много храни, включително пълнозърнести храни, листни зеленчуци, ядки, бобови растения и млечни продукти.

Магнезиевият хлорид е химично съединение, което се получава при реакцията на взаимодействие на хлор и магнезий. Веществото представлява натурална форма на магнезия, която присъства в моретата и океаните. Добавките с магнезиев хлорид имат добре документирани приложения при лечението на захарен диабет тип 2, артериална хипертония, остеопороза и мигрена.

Ползите от магнезиевия хлорид:

  • Захарен диабет тип 2
 • Изследователите отбелязват силна връзка между захарен диабет тип 2 и магнезиевия дефицит. Магнезиевият хлорид влияе върху серумните концентрации на глюкоза и спомага за по-доброто контролиране на нивата на кръвната захар.
  • Високо артериално кръвно налягане
 • Магнезият помага за регулирането на стойностите на артериалното кръвно налягане. Ето защо някои хора с хипертония (високо артериално кръвно налягане) приемат магнезиеви добавки, за да го намалят ефективно.
  • Остеопороза
 • Тъй като магнезият участва в образуването на костната тъкан, има реална полза от това хората да го приемат под формата на хранителна добавка, за да подобрят здравето на костите си. Освен това има доказателства, че дефицитът на магнезий може да бъде рисков фактор за развитието на остеопороза (ниската костна плътност).
  • Мигрена
 • Нервите връзки и кръвоносните съдове играят съществена роля при развитието на главоболие. Ето защо някои изследвания се фокусират върху връзката между мигрената и магнезия.

Магнезиевият хлорид се счита за ефективна терапия за предотвратяване на симптомите на мигрена.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки:           ( в 2 капс.)      ( в дн.доза)

Магнезий               120 mg             120 mg

(от 1000 mg магнезиев хлорид)

Желатинова каспула, оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната, мускулната и сърдечно-съдовата система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, лица под 18 годишна възраст или такива страдащи от Улцерозен колит. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По2  капсули дневно .

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA