Double Wood/TONGKAT ALI COMPLEX/ТОНГКАТ АЛИ КОМПЛЕКС/120 капсули

Double Wood/TONGKAT ALI COMPLEX/ТОНГКАТ АЛИ КОМПЛЕКС/120 капсули

64.92 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001005
Наличност: В наличност
Прегледан 24 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

TONGKAT ALI COMPLEX /ТОНГКАТ АЛИ КОМПЛЕКС на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която подпомага функциите на мъжката полова система.

ТОНГКАТ АЛИ КОМПЛЕКС е билкова добавка, което е част от традиционната медицина в Югоизточна Азия от векове. Често се използва за лечение на различни заболявания, включително треска, еректилна дисфункция и бактериални инфекции. Проучванията показват, че Тонгкат Али (Eurycoma longifolia) може да повиши мъжката плодовитост, да облекчи стреса и да подобри издържливостта.

Ползите за здравето вероятно произтичат от различни съединения, открити в растението. Тонгкат Али съдържа флавоноиди, алкалоиди и други съединения, които действат като антиоксиданти. Антиоксидантите са съединения, които се борят с клетъчните увреждания, причинени от молекули, наречени свободни радикали.

Потенциални ползи за здравето

       Може да повиши нивата на тестостерон и да подобри мъжката плодовитост

Потенциалът на Тонгкат Али да повишава тестостерона при мъже с ниски нива на този полов хормон е добре документиран в научните изследвания. Ниският тестостерон може да е резултат от стареене, химиотерапия, лъчетерапия, някои лекарства, нараняване или инфекция на тестисите и някои заболявания, като хроничен алкохолизъм и обструктивна сънна апнея.

В резултат от ниските нива на тестостерон се наблюдават състояния като ниско либидо, еректилна дисфункция и в някои случаи дори безплодие. Тъй като съединенията в Tongkat Ali могат да повишат ниския тестостерон, билката може да помогне при тези проблеми.

Нещо повече, проучвания както при животни, така и при хора показват, че приемането на добавката стимулира сексуалната възбуда и може да подобри еректилната дисфункция при мъжете.

       Повишава мъжката плодовитост

Клиничните изследвания показват, че Тонгкат Али значително подобрява концентрацията и подвижността на сперматозоидите само след 3-месечен курс на лечение.

       Може да облекчи стреса

Тонгкат Али може да понижи хормоните на стреса в тялото ви, да намали тревожността и да подобри настроението. Билката намалява нивата на хормона на стреса - кортизол.

       Може да подобри издържливостта

Често се твърди, че Tongkat Ali повишава атлетичните постижения и увеличава мускулната маса. Това е така, защото съдържа съединения, наречени квазиноиди, включително еврикомаозид, евриколактон и еврикоманон, които могат да помогнат на тялото да използва енергията по-ефективно, да намали умората и да подобри издръжливостта.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те на най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки:                 ( в 2 капс.)      ( в дн.доза)

Тонгкат Али                1000 mg         1000 mg

Екстракт от корен 200:1

Трибулус терестрис    20 mg              20 mg

Екстракт от плод

Хипромелозна капсула, оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нрмалното функциониране на  мъжката полова система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсула дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA