Double Wood/TURKEY TAIL MUSHROOM/ПУЕШКА ОПАШКА/120 капсули

Double Wood/TURKEY TAIL MUSHROOM/ПУЕШКА ОПАШКА/120 капсули

52.07 лв. 61.26 лв. -15%
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001009
Наличност: В наличност
Прегледан 133 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

TURKEY TAIL MUSHROOM / ПУЕШКА ОПАШКА на американската компания Double Wood Supplements е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на имунната система.

Лечебните гъби са специален вид гъби, които съдържат полезни за здравето съединения.

Въпреки че има изобилие от гъби с лечебни свойства, една от най-известните е Trametes versicolor, известна също като ПУЕШКА ОПАШКА. Нарича се така поради впечатляващите си цветове. Интересен факт е, че се използва по целия свят от векове за лечение на различни състояния. Този вид лечебни гъби се срещат в горските местности на всички континенти (с изключение на Антарктида).

Може би най-впечатляващото качество на гъбата ПУЕШКА ОПАШКА е способността й да подобрява състоянието на имунната ви система.

Ползи за здравето:

       Богата на антиоксиданти

Пуешката опашка е богата на антиоксиданти. Тази гъба съдържа в себе си повече от 35 фенола и мощни флавоноидни антиоксиданта. Те подобряват здравето, като намаляват щетите, причинени от оксидативния стрес. Това е много ценно, тъй като оксидативният стрес може да увеличи риска от патологични състояния, включително някои видове карцином, както и сърдечни заболявания.

       Подкрепа за имунната система

В допълнение към антиоксидантите, Пуешката опашка съдържа и полизахаропептиди, които имат мощни имуностимулиращи свойства. Те подобряват състоянието на имунната система чрез активиране и инхибиране на специфични видове имунни клетки, които потискат възпалението.

       Поддържа нормалното чревно здраве

Поддържането на здравословен баланс на бактериите в дебелото черво е важно за различни аспекти от човешкото здраве. То има критична роля за имунитета, психичното здраве и усвояването на хранителните вещества. Пуешката опашка съдържа пребиотици, които подхранват полезните бактерии в червата.

       Може да помогне в борбата с рака

Изследванията показват, че Пуешката опашка може да има антитуморни свойства. Смята се, че те са свързани с нейните имуностимулиращи ефекти.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.Съставки:                    ( в 2 капс.)      ( дн.доза)

Пуешка опашка            1000 mg          1000 mg

/Trametes versicolor/ цяло плодно тяло и обогатени клетъчни съставки

Капсула (хипромелоза), оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA