Търсене - SENDO

Табличен изглед:
Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

99.99 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ПРИМО ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ИЗМЕРВАНЕ

44.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO PRIMO / СЕНДО ПРИМО ЗА САМОСТ.ИЗМЕРВАНЕ Sendo Primo е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител Сендо. Той е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка...

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО СТАНДАРТ

26.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО СТАНДАРТ Апаратът Sendo Standart на японския производител Сендо е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и стетоскоп...

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 2

129.99 лв.

Автоматичният апарат за измерване на кръвното налягане и пулса над лакътя Сендо Адванс 2 е подходящ за всички възрасти с клинично тествана технология с висока точност. Той е лесен за използване, точен и с изключителна надеждност при дългосрочна употреба. Извежда съобщение на екрана, когато отчита аритмия (нарушения в сърдечния ритъм) и предсърдно м..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

159.99 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪР

159.99 лв.

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪРПромо Комплект Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + пулс оксиметър включва:Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс IMDK C101A2 Fingertip Pulse OximeterСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕКОНОМИ ПОЛУАВТОМАТ

89.99 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА СЕНДО ЕКОНОМИ Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е око..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO СТАНДАРТ МАНШЕТ М

12.09 лв.

SENDO СТАНДАРТ МАНШЕТ МCuff For Sendo Primo Size M 22-32 представлява маншет, съвместим с механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане Sendo Primo. Маншетът е с размер M, предназначен да се прилага в зоната на бицепс с обиколка 22-32 см. Лесен за употреба, с ергономичен дизайн. Хипоалергенен маншет произведен от модерни, високотех..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)