Търсене - SENDO

Табличен изглед:
Бърз преглед

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА

91.34 лв.

SENDO SMART 2 АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА Електронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Модел..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕКОНОМИ ПОЛУАВТОМАТ

82.43 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА СЕНДО ЕКОНОМИ Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е око..

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО ПРИМО ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ИЗМЕРВАНЕ

32.39 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO PRIMO / СЕНДО ПРИМО ЗА САМОСТ.ИЗМЕРВАНЕ Sendo Primo е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител Сендо. Той е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка...

Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО СТАНДАРТ

22.94 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО СТАНДАРТ Апаратът Sendo Standart на японския производител Сендо е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и стетоскоп...

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 2

129.69 лв.

Автоматичният апарат за измерване на кръвното налягане и пулса над лакътя Сендо Адванс 2 е подходящ за всички възрасти с клинично тествана технология с висока точност. Той е лесен за използване, точен и с изключителна надеждност при дългосрочна употреба. Извежда съобщение на екрана, когато отчита аритмия (нарушения в сърдечния ритъм) и предсърдно м..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3

153.59 лв.

АПАРАТ ЗА КРЪВНО SENDO / СЕНДО АДВАНС 3 Сендо Адванс 3 хидра е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, който осигурява лесен и удобен начин за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия, с натискането на един бутон. Sendo Advance 3 Hira е висококачествен апарат за измерване, притежаващ функцията Хидра, коя..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪР

153.49 лв.

SENDO АПАРАТ ЗА КРЪВНО АДВАНС 3 + ПУЛСОКСИМЕТЪРПромо Комплект Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + пулс оксиметър включва:Апарат за кръвно Sendo Advance 3 с HIRA технология + Уред за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс IMDK C101A2 Fingertip Pulse OximeterСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвн..

Временно изчерпан
Бърз преглед

SENDO СТАНДАРТ МАНШЕТ М

12.09 лв.

SENDO СТАНДАРТ МАНШЕТ МCuff For Sendo Primo Size M 22-32 представлява маншет, съвместим с механичен апарат за самостоятелно измерване на кръвно налягане Sendo Primo. Маншетът е с размер M, предназначен да се прилага в зоната на бицепс с обиколка 22-32 см. Лесен за употреба, с ергономичен дизайн. Хипоалергенен маншет произведен от модерни, високотех..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)