Търсене - bepanten

Табличен изглед:
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN КРЕМ 30ГР

10.44 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN КРЕМ 30ГРАко кожата ви е суха, загрубяла, склонна към раздразнения, Bepanthen® Крем ще ви помогне, като хидратира засегнатите области и подпомага естествения процес на възстановяване на кожата.Хидратира бързо, омекотява и възстановява сухата и склонна към раздразнения кожа.Подпомага възстановяването на сухата кожа след излагане ..

Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГР

13.01 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN СЕНСИДЕРМ КРЕМ 20ГРСпециално създаден да успокоява сърбежа и зачервеняването при кожни раздразнения.  Представлява формула без кортизон, която комбинира бързия успокояващ ефект (до 30 минути) при сърбеж с този на възстановяване на кожата. Уникална ламеларна липидна технология за укрепване на защитната бариерна фун..

-1%
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 100ГР

19.99 лв. 20.19 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 100ГР. Bepanthen® Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени.Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позв..

-8%
Бърз преглед

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР

10.49 лв. 11.43 лв.

БЕПАНТЕН / BEPANTEN УНГВЕНТ 30ГР Bepanthen® Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени.Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позвол..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)