MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

MICROLIFE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МТ 50

5.81 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 37974
Наличност: В наличност
Прегледан 818 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР МИКРОЛАЙФ/MICROLIFE МТ 50

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМОМЕТЪРА:

Изберете предпочитания от Вас метод за измерване. Когато измервате температурата, текущата температура непрекъснато е изведена на дисплея и символа "С" мига. Ако "С" вече не мига, това означава, че измереното увеличение на температурата е по-малко от 0,1°С за 16 секунди и че вече може да бъде разчетена измерената от термометъра стойност.

За да удължите живота на батерията, изключете термометъра чрез кратко натискане на бутона за изкл/вкл. В противен случай, термометъра автоматично ще се изключи след 10 мин.

СЪХРАНЕНИЕ НА ИЗМЕРЕНИТЕ СТОЙНОСТИ:

Ако бутонът вкл/изкл. се задържи натиснат за повече от 3 секунди при включването на термометъра, максималната температура, която автоматично се запаметява по време на предишното измерване, се извежда на дисплея. В същото време "М" за памет се появява в полето на дисплея. 2 секунди след освобождаване на бутона, температурната стойност изчезва и термометърът е готов за измерване.

НАЧИНИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ:

В устата /орално/ - Поставете термометъра в една от двете торбички под езика, вляво или вдясно от основата на езика. Измервателният сензор трябва да е в добър контакт с тъканта. Затворете устата и дишайте равномерно през носа, за да предотвратите повлияване на измерването от вдишвания/издишвания въздух.

Приблизително време за измерване - 1 минута.

В ануса /ректално/ - това е най-точния метод за измерване и е особено подходящ за бебета и за малки деца. Внимателно поставете измервателния сензор на термометъра на 2 до 3 см навътре в аналния отвор.

Приблизително време за измерване - 1 минута.

Под мишницата /аксиларно/ - За да получите по-надеждни резултати, препоръчваме температурата да се измерва орално или ректално.

Приблизително време за измерване - 5-10 минути.