NATURAL FACTORS/ Regener Life™/ NMN Никотинамид  мононуклеотид 150 mg/ 120 V капсули

NATURAL FACTORS/ Regener Life™/ NMN Никотинамид мононуклеотид 150 mg/ 120 V капсули

153.88 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: xxx
Наличност: В наличност
Прегледан 720 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Regenerlife™ NMNSurge

Никотинамид мононуклеотид

Хранителна добавка, 120 капсули

 

NMNSurge от серията RegenerLife™ на канадския бранд Natural Factors е мощен антиоксидант забавящ клетъчното стареене и ускоряващ производството на енергия в митохондриите.

 

Основни ползи:

 

·         Спомага за намаляване на инсулиновата резистентост.

·         Допринася за коригиране на митохондриалната дисфункция.

·         Съдейства за повишаване на зрителната острота, забавяне дегенерацията в мозъка, понижаване на холестерола и укрепване кръвно-мозъчната бариера.

·         Засилва клетъчната регенерация и невроналната проводимост.

·         Удължава живота на клетките с висок енергиен обмен – неврони, миоцити, хепатоцити и др.

·         Подобрява синтеза на колаген и оказва противостареещ ефект върху кожата.

 

NMN Surge съдържа никотинамид мононуклеотид характерен с висока витамин В3-активност, бързо антиоксидантно и енергизиращо действие дълбоко в тъканите. Спомага за забавяне на клетъчното стареене и ускорява производството на енергия в митохондриите. Никотинамид мононуклеотидът се усвоява бързо и ефективно от организма и се превръща до енергийните кофактори I (никотинамид аденин динуклеотид НАД) и II (никотинамид аденин динуклеотид фосфат - НАДФ), които играят главна роля в окислително-редукционните (редокс) процеси във всички живи клетки. Никотинамид мононуклеотид допринася за намаляване уврежданията на невроните от съдови нарушения и след инциденти и подобрява предаването на импулси между тях. Той е високоактивен невропротектор и отлично профилактично средство срещу сенилните невродегенеративни изменения в мозъка.

 

NMNSurge спомага за ускоряване регенерацията на кожата и засилва биосинтеза на колаген в дермата. Под действието му се намалява образуването на бръчки и неравности по кожата и се оказва противостареещ и лифтинг ефект. NMN е мощен антиоксидант и предпазва ДНК на кожните клетки от ултравиолетовите лъчи и йонизращите лъчения, като неутрализира образуваните от тях реактивни кислородни видове (ROS). Редовният му прием помага за предотвратяване на фотодерматит и образуването на пигментни петна, които са чести при дефицита на витамин В3. Научно доказано е облекчаващото действие на NMN при атопичен дерматит, суха и сърбяща кожа.

Никотинамид мононуклеотидът повлиява благоприятно на метаболизма на въглехидратите и мазнините, подобрява чувствителността на клетките към инсулина и спомага за понижаване на кръвната захар, холестерола и триглицеридите. За разлика от ниацина, NMN предизвиква много по-рядко зачервяване по кожата и е с по-малко странични реакции в стомаха и червата.

Антиоксидантният ефект на NMN върху стените на кръвоносните съдове е в основата на употребата му като профилактикум на атеросклеротичните изменения и сърдечно-съдовите заболявания.

Едно от специфичните свойства на NMN е свързано с намаляване натрупването на резервни мазнини у стареещия организъм и подпомагането на отслабването при възрастните. При намаляване на запасните тлъстини се намалява и активността на ензима CD38, който разгражда енергийния кофактор НАД и така ускорява възрастовите изменения, предизвикани от понижените му концентрации.

Суперикономичната опакова е достатъчна за 4 месеца при прием от по 1 капсула дневно.

Съставки:    (в 2 капс./ дн.доза)    %NRV*

NMN                  300 mg                             **

   (никотинамид мононуклеотид)

Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид, стеаринова киселина.

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа : Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, Дрожди, соя, яйца, царевица, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО, протеини. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на клетките.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada