NATURAL FACTORS/ Regener life™/ Берберин/ 90 софтгел капсули

NATURAL FACTORS/ Regener life™/ Берберин/ 90 софтгел капсули

100.85 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: xxx
Наличност: В наличност
Прегледан 627 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Regenerlife™ Berberine

Берберин

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули

 

Берберин от серията RegenerLife на канадската марка Natural Factors е естествен продукт спомагащ за поддържане на нормален глюкозен метаболизъм.

 

Основни ползи:

·         Подпомага здравословния метаболизъм на глюкозата.

·         Съдейства за оптимални нива на липидите в кръвта.

·         Допринася за нормалните нива на триглицериди в кръвта и холестерол (общ и LDL).

·         Благоприятства за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система.

 

Берберинът е естествен алкалоид, открит в берберис и други лечебни растения. От хилядолетия се използва в традиционната китайска медицина и в Аюрведа. Научни изследвания показват, че берберинът допринася за дълголетието на целия организъм, като поддържа кръвната захар, холестерола и сърдечно-съдовото здраве в норма.

Като се насочва към ключови метаболитни пътища, берберинът активира аденозин монофосфат-активирана протеин киназа (AMPK) - ензим, често наричан „главен превключвател на метаболизма“. AMPK регулира производството на енергия в организма. Чрез този ензим берберинът се справя с метаболитните проблеми, които е възможно да се отключат с напредването на възрастта, като поддържа здравословни нива на глюкозата, триглицеридите, общия холестерол и LDL холестерол.

Берберин от серията RegenerLife на Natural Factors осигурява клинично ефективна доза берберин за поддържане на здравословен глюкозен метаболизъм и сърдечно-съдово здраве. Всяка една лесна за прием софтгел капсула гарантирано доставя 500 mg екстракт от берберин извлечен от кората на растението /Berberis vulgaris/.

Приемането на само две софтгел капсули Берберин от серията RegenerLife на ден осигурява същата концентрация, използвана успешно в клинични изпитвания за поддържане на оптимални нива на кръвната захар и липидния метаболизъм. Този изключителен продукт не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, царевица, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО и протеини.

 Съставки:    (в 2 капс./ дн.доза)    %NRV*

Берберин                 1000 mg                 **

  (хидрохлорид) , екстракт от кора /Berberis vulgaris/

Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков на прах), средно-верижни триглицериди, аромат на бергамот, ксилитол, метил сулфонил метан, стевия (лист), не-ГМО слънчогледов лецитин.

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа : Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, Дрожди, соя, яйца, царевица, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО, протеини.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален глюкозен метаболизъм.

Забележка: Да не се използва при бременност или кърмене. Ако страдате от левкопения, бъбречно заболяване, високо кръвно налягане, чернодробно заболяване, хипотензия, диабет или хипогликемия се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada