NIVEA SUN / НИВЕА СЪН CAROTENE ОЛИО ЗА ТЕН С КАРОТЕН SPF6 200МЛ

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН CAROTENE ОЛИО ЗА ТЕН С КАРОТЕН SPF6 200МЛ

13.79 лв.
Производител:
Код на продукта: 73194
Наличност: В наличност
Прегледан 73 пъти

Описание на продукта

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН CAROTENE ОЛИО ЗА ТЕН С КАРОТЕН SPF6 200МЛ

Nivea Sun Carotene Oil e спрей-олио за слънце, което спомага за постигането на красив, златист и равномерен тен. Има грижовна, хидратираща формула с екстракт от каротен и витамин Е - за мека и копринено нежна кожа. Нивеа Сън Каротен Слънцезащитен лосион SPF6 е водоустойчиво. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. 

Серията Nivea Sun предлага цялостна защита от вредното въздействие на слънцето за всеки тип кожа. Продуктите осигуряват ефикасна UVA/UVB защита за лицето и тялото, като са съобразени с нуждите на различните типове кожа. Всички продукти са клинично и дерматологично тествани и са едновременно високоефективни и се понасят добре от кожата.

NIVEA (Нивеа/Нивея) е една от козметичните марки, ползващи се с най-голямо доверие за грижа за кожата. Всичко започва през 1911, когато се появява първия крем за грижа за кожата - NIVEA. От самото начало, целта на на създателя на козметичната марка Нивеа, др. Тропловиц, била да разработва висококачествени продукти, които да бъдат достъпни за всички. С богатия  асортимент на NIVEA и продукти, отговарящи на всички нужди на кожата, визията му се превръща в реалност. И така вече повече от 100 години. За NIVEA кожата винаги е на първо място. Повече от 100 години търсят най-добрите, най-безопасните и най-ефективните формули за грижа за кожата. Като един от водещите експерти в тази област, с най-съвременните изследователски центрове, компанията е отдадена на хората и естествената красота и здрав вид на човешката кожа. Грижата за околната среда е естествено следствие от техният ангажимент за безопасна, нежна и ефективна грижа за кожата. Компанията се стреми да използва съставки от източници, които израстват отново или се саморегенерират. Философията й за опаковане е „намали, използвай пак, рециклирай“, като продължават да развиват производствените си методи и опаковки, за да пестят енергия, суровини и емисии. Всички продукти на NIVEA се създават с внимание и грижа.