NIVEA SUN / НИВЕА СЪН MINERAL СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МИНЕРАЛНИ ФИЛТРИ SPF 50+ 50МЛ

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН MINERAL СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МИНЕРАЛНИ ФИЛТРИ SPF 50+ 50МЛ

16.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 87550
Наличност: В наличност
Прегледан 71 пъти

Описание на продукта

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН MINERAL СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МИНЕРАЛНИ ФИЛТРИ SPF 50+ 50МЛ

NIVEA Слънцезащитен крем за лице с минерални филтри SPF 50+ е специално разработен за нежната кожа на лицето и е в удобна опаковка от 50мл. Минералните UV филтри създават защитен слой на повърхността на кожата, който отразява и отблъсква слънчевите лъчи. Слънцезащитният крем със 100% Минерални филтри, Антиоксидант и био Алое Вера осигурява надеждна защита срещу изгаряне и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Формулата без химични филтри е разработена специално за нормална и за чувствителна към слънцето кожа. Формулата без аромат е с дерматологично одобрена съвместимост с кожата. Формулата е не-мазна, с матиращ ефект и не запушва порите, което прави крема изключително подходящ за ежедневна употреба.

Високо ефективен – със 100% Минерални UV филтри. Надеждна защита срещу UVA и UVB лъчите, изгаряне и вреди, нанесени от слънцето. Водоустойчива формула.
За нежната кожа на лицето – без химически UV филтри. Формулата с Антиоксидант и био Алое Вера е без аромат и съвместимостта с кожата е дерматологично одобрена. Разработената за нормална и чувствителна към слънцето кожа формула не само предпазва кожата срещу изгаряния, но и предотвратява преждевременното стареене. Не-мазна формула с матиращ ефект – идеална за ежедневна употреба.
Удобен – Формула, която не оставя мазно усещане върху кожата, в удобен туба формат от 50мл – за лесна и бърза употреба.
Устойчивост – Ocean Respect формула без UV Филтри UV Октиноксат, Оксибензон, Октокрилен и без микропластмаса. Веган формула без съставки от животински произход. Кутията на продукта е направена с до 89% рециклирани материали.

ВНИМАНИЕ:
Нанасяй обилно преди излагане на слънце и използвай повторно, особено след плуване, изпотяване или контакт с кърпа, за да запазиш оригиналната защита. Нанасянето на недостатъчно количество намалява нивото на защита. Не стой продължително време на слънце, дори и със слънцезащита. Прекомерното стоене на слънце е сериозна заплаха за твоето здраве. Пази бебетата и малките деца от пряка слънчева светлина. Избягвай контакт с очите. Изчакай продукта да попие добре и избягвай контакт с облекло и твърди повърхности.