NUTRICOST / AGMATINE / АГМАТИН 100ГР ПРАХ

NUTRICOST / AGMATINE / АГМАТИН 100ГР ПРАХ

64.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001350
Наличност: В наличност
Прегледан 548 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Agmatine / Агматин, 100 g прах, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва Агматин сулфат в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи. Подобрява настроението, подпомага когнитивните функции и спомага за увеличаване на мускулната маса.

 

Агматин сулфатът е ноотропна хранителна добавка, която спомага за подобряване на цялостното състояние на човешкия организъм. Агматинът е важно съединение както за главния мозък, така и за цялото тялото. Човешкият мозък произвежда агматин като разгражда L-аргинин - аминокиселина, която се набавя чрез храната. След това невроните съхраняват агматина в областите на мозъка, които влияят на настроението и вниманието.

 

Агматинът може да спомогне за повишаване на настроението по естествен път и дори може да облекчи болката. Също така може да подобри устойчивостта на клетките към стрес и повишава нивата на азотен оксид, което подобрява снабдяването на тъканите с повече кислород.

 

Здравословни ползи:

 

      Подобрява настроението

Агматин сулфатът може да спомогне за подобряване на настроението. Приемът на хранителната добавка бързо и дълготрайно намалява симптомите на депресия без странични ефекти.

 

      Облекчава болката

Агматин значително намалява силата и продължителността на болка с различен произход. Изследователите установяват, че приемът на агматин сулфат в краткосрочен план може да доведе до дълготрайно намаляване на болката.

 

      Облекчава стреса

Агматинът действа като естествено средство за намаляване както на физическия, така и на психологическия стрес. Проучванията установяват, че агматинът облекчава стреса и безпокойството. Човешкият организъм произвежда повече агматин в отговор на стресови ситуации. Приемът на агматин е обещаващ начин да се увеличи устойчивостта на организма на стрес.

 

      Повишава тестостерона

Агматин притежава потенциал да повишава нивата на лутеинизиращия хормон. Той кара тялото да произвежда повече тестостерон, което може да подпомогне увеличаването на мускулна маса и загубата на липиди.

 

      Действа като невропротектор

Агматинът действа като антиоксидант и забавя стареенето. Проявява неврозащитни ефекти срещу оксидативния стрес и предотвратява уврежданията на централната нервна система.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:              (в 1 g/ 1 мерителна л.)        дн.доза  

Агматин сулфат               1 g                                       1 g

Не съдържа: ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение:  Спомага за увеличаване на мускулната маса.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 мерителна лъжичка веднъж дневно, разтворена в поне 250-300 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA