NUTRICOST TONGKAT ALI/ ТОНГКАТ АЛИ 60 КАПСУЛИ

NUTRICOST TONGKAT ALI/ ТОНГКАТ АЛИ 60 КАПСУЛИ

54.40 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001413
Наличност: В наличност
Прегледан 33 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Tongkat Ali / Тонгкат Али, 60 капсули, е хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът съдържа висококачествен екстракт от корен Тонгкат Али /Eurycoma longifolia/. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на хормоналния баланс.

 

Tongkat Ali / Тонгкат Али е естествен тестостеронов бустер. С напредване на възрастта нивата на тестостерон при мъжете започват да намаляват, което води до намалено либидо. Екстрактът от корена на растението Eurycoma longifolia противодейства на този спад, повишавайки тестостерона и възстановявайки либидото. Хранителната добавка се използва в терапията на еректилна дисфункция. Tongkat ali може също така да подобри подвижността на сперматозоидите, концентрацията на спермата и общата плодовитост при мъжете. Други потенциални ползи включват намалена тревожност, добро настроение и подобрена структура на тялото.

 

Здравословни ползи:

 

Tongkat ali е билково лекарство, което е част от традиционната медицина на Югоизточна Азия от векове. Използва се за лечение на различни заболявания, включително висока телесна температура, еректилна дисфункция и бактериални инфекции. Проучванията показват, че екстрактът от растението може да повиши мъжката плодовитост, да облекчи стреса и да подобри структурата на тялото.

 

      Може да повиши нивата на тестостерон и да подобри мъжката плодовитост

Потенциалът на Тонгкат Али да повишава тестостерона при мъже с ниски нива на този първичен полов хормон е добре известен и добре документиран. Ниските нива на тестостерон могат да бъдат причинени от стареене, химиотерапия, лъчелечение, прием на някои лекарства, нараняване или инфекция на тестисите и някои заболявания като хроничен алкохолизъм и обструктивна сънна апнея. Ефектите от неадекватните нива на тестостерон включват ниско либидо, еректилна дисфункция и в някои случаи безплодие. Тъй като съединенията в растението Тонгкат Али могат да повишат нивото на тестостерон, те могат да влияят благоприятно върху всички тези симптоми.

 

Освен това, билката може да подобри подвижността и концентрацията на сперматозоидите, повишавайки мъжкия фертилитет.

 

      Може да облекчи стреса

Tongkat ali може да намали хормоните на стреса в тялото ви, да намали тревожността и да подобри настроението. Приемът на екстракт от Тонгкат Али намалява нивото на основния хормон на стреса кортизол, което води до редукция на гнева и напрежението в организма.

 

      Може да подобри структурата на тялото

Тонгкат Али повишава атлетичните постижения и увеличава мускулната маса. Това е така, защото съдържа съединения, наречени квазиноиди, включително еврикомаозид, евриколактон и еврикоманон, които могат да помогнат на тялото да използва енергията по-ефективно, да намали умората и да подобри издръжливостта. Добавката може да подобри физическото представяне, както и структурата на тялото.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                               (в 1 капс.)           (дн.доза) 

 Тонгкат Али Екстракт            500 mg                  500 mg    

 /Eurycoma longifolia/  (корен)   (200:1)

Хипромелозна капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник), микрокристална целулоза.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящ за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на  мъжката полова система.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA