NUTRICOST YOHIMBINE / ЙОХИМБИН 120 КАПСУЛИ

NUTRICOST YOHIMBINE / ЙОХИМБИН 120 КАПСУЛИ

41.60 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001404
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 46 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

Yohimbine / Йохимбин, 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът съдържа висококачествен йохимбин хидрохлорид в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и спомага за поддържане на нормално телесно тегло.

 

Йохимбе е билкова добавка, произхождаща от вечнозелени дървета, виреещи в Западна Африка. Основното алкалоидно съединение, получено от това дърво, е известно като йохимбин - химикалът, отговорен за неговите мощни свойства и здравословни ползи.

 

Йохимбе най-често се използва като афродизиак, подобряващ сексуалната функция и повишаващ производителността. Смята се, че ектрактът помага при състояния като еректилна дисфункция и ниско либидо. Освен това Йохимбин се използва като помощно средство за отслабване, тъй като се смята, че засилва метаболизма и насърчава изгарянето на мазнини. Прилага се при ангина (болка в гърдите, причинена от недостатъчен приток на кръв към сърцето), артериална хипертония, диабетна невропатия и други.

 

Здравословни ползи:

 

      Афродизиак

Йохимбе е един от най-ранните известни афродизиаци. Екстрактът от кората на Йохимбе традиционно се използва като сексуален тоник за подобряване на производителността и либидото при мъжете. Йохимбин се прилага при еректилна дисфункция и подобрява мъжките репродуктивни способности.

 

      Загуба на телесно тегло

Способността на Йохимбин да блокира алфа-2 адренергичните рецептори, разположени в мастните клетки, на теория може да доведе до повишена загуба на мазнини и редукция на телесното тегло.

 

      Тревожност и депресия

Някои изследвания показват, че Йохимбин може да помогне на пациентите, които провеждат терапия при различни тревожни разстройства. Йохимбин блокира моноаминооксидазата, което подпомага лечението на депресивни разстройства.

 

      Нарушения на кръвното налягане

Йохимбе повишава кръвното налягане, което може да помогне на хора, страдащи от хипотония.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:         (в 1 капс.)       (дн.доза) 

Йохимбин              5 mg                  5 mg

  (йохимбин хидрохлорид)

Оризово брашно, желатинова капсула.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA