Nutricost/Yohimbine bark extract/Йохимбин (екстракт от кора)/120 капсули

Nutricost/Yohimbine bark extract/Йохимбин (екстракт от кора)/120 капсули

57.60 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001333
Наличност: В наличност
Прегледан 33 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Yohimbine bark extract / Йохимбин (екстракт от кора),  120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва екстракт, извлечен от кората на растението Pausinystalia yohimbe, стандартизиран до 2% йохимбин алкалоиди. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на нормалното телесно тегло.

 

Кората на йохимбе /Pausinystalia yohimbe/ е билкова добавка, която се използва за естествено лечение на еректилна дисфункция, ниско либидо, хормонален дисбаланс и липса на енергия. Активната съставка в йохимбе е наречена йохимбин.

 

Кората на растението традиционно се използва като афродизиак и средство за подобряване на сексуалната активност. Екстрактът оказва ефект при еректилна дисфункция, подпомага спортните постижения, насърчава отслабването, облекчава симптомите на ангина пекторис (болката в гърдите, причинена от недостатъчен приток на кръв към сърцето), помага при диабетна невропатия и т.н. Благодарение на способността си да действа върху симпатиковата нервна система, йохимбе може да подпомогне баланса в стойностите на артериалното кръвно налягане, облекчава симптомите на депресия и подобрява енергийния баланс в организма.

 

Здравословни ползи:

 

      Може да подпомогне лечениета на еректилна дисфункция

Йохимбе обикновено се приема за повишаване на сексуалната възбуда и за намаляване на сексуалните проблеми като симптоми на еректилна дисфункция, наричана още импотентност. Изследванията показват, че йохимбе е в състояние да увеличи притока на кръв към пениса или вагината. Той също така увеличава нервните импулси, които играят важна роля в сексуалната стимулация.

 

      Може да подпомогне лечението на проблеми с артериалното кръвно налягане

Като алфа-2 антагонист йохимбинът насърчава симпатиковата активност. Според редица изследвания йохимбе може да повиши артериалното кръвно налягане. Йохимбинът се използва за лечение на артериална хипотония и симптоми като световъртеж при изправяне. Действа, като разширява лумена на кръвоносните съдове и също така повлиява симпатиковата нервна система.

 

      Подобрява издръжливостта и бдителността

Йохимбе повишава издръжливостта, действайки като стимулант. Също така повишава нивото на адреналин в тялото и предотвратява развитието на умора по време или след тренировка. Приемът на йохимбин може да спомогне за увеличаване на мускулната маса и издръжливостта, подобрява състава на тялото (мускулна маса, телесна маса и т.н.) и понижава процента на телесните мазнини.

 

      Положителен ефект върху симптомите на депресия

Йохимбинът има свойства, които могат да спомогнат за повишаване на нивата на допамин в главния мозък. Той също помага за повишаване на нивото на коензима NAD (или никотинамид аденин динуклеотид). Този механизъм на действие засяга метаболизма, когнитивните процеси и детоксикацията на организма.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

 

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                     (в 1 капс.)       (дн.доза) 

Йохимбин                       450 mg              450 mg

     /Pausinystalia yohimbe/  (екстракт  от кора, стандартизиран до 2% йохимбин алкалоиди)

Оризово брашно, желатинова капсула, растителен клас магнезиев стеарат.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA