PALADIN PHARMA/ Drenax ® Forte Microcircolo Gel Gambe/ Дренакс Форте Масажен гел за крака с есцин (от конски кестен), азиатска центела (готу-кола) и рускус x 150 ml

PALADIN PHARMA/ Drenax ® Forte Microcircolo Gel Gambe/ Дренакс Форте Масажен гел за крака с есцин (от конски кестен), азиатска центела (готу-кола) и рускус x 150 ml

16.18 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: xxx
Наличност: В наличност
Прегледан 117 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Drenax ®Forte Microcircolo Gel Gambe - Дренакс Форте Масажен гел за крака с есцин (от конски кестен), азиатска центела (готу-кола) и рускус, 150 ml

 

Масажен гел срещу уморени крака и разширени вени. Спомага за поддържане тонуса и здравината на вените и капилярите

 

Козметичен продукт, 150 мл.

 

Drenax ®Forte Microcircolo Gel Gambe - Дренакс Форте Масажен гел за крака с есцин (от конски кестен), азиатска центела (готу-кола) и рускус е козметичен продукт, който съдържа комбинация от висококачествени съставки и действа благоприятно при тежест и умора в краката и разширени вени. Подобрява микроциркулацията и спомага за поддържане тонуса и здравината на вените и капилярите. Има противовъзпалителн, болкоуспокояващо и охлаждащо действие и спомага за намаляване на възпалителните процеси, дискомфорта и напрежението в долните крайници крайниците. Благодарение на екстрактът от азиатска центела в състава си, този гел допринася за поддържане добрата хидратация на кожата и я оставя мека и гладка на допир.

 

Ефекти от използването на Дренакс Форте Масажен гел за крака с есцин (от конски кестен), азиатска центела (готу-кола) и рускус:


  • козметичен масажен гел срещу уморени крака и разширени вени;
  • действа благоприятно при тежест и умора в долните крайници;
  • оказва благоприятен ефект при разширени вени и слаби кръвоносни съдове;
  • допринася за за поддържане тонуса и здравината на вените и капилярите;
  • спомага за намаляване на възпалителните процеси и напрежението в долните крайници;
  • насърчава добрата микроциркулация;
  • хидратира кожата и се грижи за нейната мекота

 

Свойства на основните съставки в този козметичен продукт:

 

Конски кестен:

 

Конски кестен е дърво с ценни за човека свойства. Той съдържа в състава си полизахаридът есцин, който има съдоукрепващо и противовъзпалително действие. Конският кестен подобрява кръвообращението, повишава еластичността на стените на кръвоносните съдове и помага при тежест, умора и напрежение в долните крайници.

 

Азиатска центела:

 

Азиатската центела е известен още и с наименованието Готу кола. Тя има противовирусни и антимикробни свойства, подобрява функциите на кръвоносната система и има свойството да хидратира и омекотява кожата.

 

Рускус:

 

Рускусът е вечнозелено храсовисно растение, известно с имена като бодлив залист и див чемшир. То има тонизиращо и противовъзпалително действие, спомага за повишаване здравината на капилярните стени и действа благоприятно при тежест, отопи и умора в краката и разширени вени.

 Съставки: Вода, алкохол, пропилен гликол, ментол, кафеин, триетаноламин, карбомер, екстракт от готу кола /Centella Asiatica/, eкстракт от бодлив залист /Ruscus Aculeatus/, ментил лактат, peg-40 хидрогенирано рициново масло, есцин, PPG-26-бутет-26, тридекет-9, етоксидигликол.

Приложение: Подходящ за лица, страдащи от „тежки“ и „уморени“ крака, разширени вени, слаби кръвоносни съдове на долните крайници.

Забележка: Козметичен продукт за външна употреба.

Противопоказания: Избягвайте директен контакт с очите. Не нанасяйте върху кожа, която е засегната от патологии и/или раздразнена.

Начин за употреба: Нанасяйте с леки масажни движения, в желаната зона.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Paladin Pharma, Италия