PALADIN PHARMA/ Lactofer® Fermenti/ Пробиотик Lactofer® х 24 капсули

PALADIN PHARMA/ Lactofer® Fermenti/ Пробиотик Lactofer® х 24 капсули

11.03 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Код на продукта: xxx
Наличност: В наличност
Прегледан 51 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Lactofer® Fermenti Paladin Pharma е пробиотик с висока ефективност, който допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната система. Формулата с глюкоолигозахариди, лактобацили и бифидобактерии насърчава баланса на чревната бактериална флора и помага за подобряване на комфорта по време и след прием на антибиотици, продължителни диети и други нарушения.

 

 

Здравословни ефекти на формулата с пробиотици Lactofer® Fermenti:
 • Помага за поддържане баланса на чревната флора.
 • Оказва подкрепа на имунитета.
 • Насърчава работата на храносмилателната система и правилната абсорбция на хранителните вещества.
 • Благоприятства здравето на стомашно-чревния тракт при антибиотично лечение. Допринася за понижаване на риска от поява на дразнене, дискомфорт и диария.
 • Спомага за намаляване на възпаленията и облекчаване симптомите на различни заболявания като синдрома на раздразненото дебело черво, улцерозен колит и болест на Крон.
 • Способства за подобряване на състоянието при подуване на корема, усещане за тежест, газове и запек.
 • Съдейства за намаляване на предпоставките за “пътническа диария”, свързана с прием на замърсени храни или вода.

 

 

Действие на основните активни съставки - глюкоолигозахариди, лактобацили и бифидобактерии

 

Bioecolians®     

  

BioEcolians® е α-глюкоолигозахарид, получен от захари чрез контролиран ензимен процес. Естествен биорегулатор на стомашно-чревната екосистема, който помага за постигане на оптимално здраве на червата.

BioEcolians® допринася за намаляване на храносмилателен дискомфорт (подуване, болка, газове) като стимулира чревния транзит и растежа на лактобацили, бифидобактерии и бактериите, произвеждащи късоверижни мастни киселини. Насърчава метаболитните процеси, производството на енергия и нейното съхраняване.

 

Lactobacillus paracasei

           
Млечнокиселите бактерии Lactobacillus paracasei са вид 

пробиотик, който подпомага разграждането на храната и абсорбцията на хранителни вещества. Подкрепя имунната система и има ключова роля в борбата с „лошите“ бактерии. 

 • Противодейства на различни патогени, сред които Shigella dysenteriae, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, Escherichia coli и Candida albicans.
 • Противовъзпалителните свойства на Lactobacillus paracasei способстват за намаляване на възпалителните процеси в организма посредством увеличено освобождаването на цитокини.
 • Благоприятства храносмилателната функция и здравето на червата чрез укрепване на чревната бариера, увеличаване на броя на полезните бифидобактерии и лактобацили в червата и намаляване на “лошите” бактерии.

 

Bifidobacterium lactis          

 

Bifidobacterium lactis е пробиотик, анаеробна неподвижна бактерия с пръчковидна форма, която се среща в чревната микрофлора на повечето бозайници, включително човека. 

 

 • Надежден помощник срещу неблагоприятните ефекти при прием на антибиотици. Улеснява възстановяването на микробиотата след прием на антибиотици и повишава превенцията срещу диария, болки и дискомфорт.
 • Ефективно средство за преодоляване на запека. Помага за намаляване на времето за преминаване на храната през стомашно-чревния тракт.
 • Влияе положително върху имунния отговор и здравето на дихателната система. Тъй като около 70% от имунните клетки се намират в червата, нормалната микробиота може да облекчи симптомите при инфекции и други проблеми на горните дихателни пътища (настинка, сезонни вируси, грип, алергичен ринит).

 Съставки:     (в 2 капсули/дн. доза)   %NRV*

Bioecolians®                200 mg                    **

  глюкоолигозахариди

Lactobacillus paracasei  1 мрлд.UFCⴕ    **

  LMG P-21380

Bifidobacterium lactis    500 млн. UFCⴕ **

LMG P-21384

Царевично нишесте, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини,

желатинова капсула /желатин, оцветител: калциев карбонат/.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;    

Не съдържа: Глутен, лактоза и млечен протеин. ⴕжизненоспособни бактерии

Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната система.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни и деца над 3 г.: По 2 капсули на ден, с чаша вода , между храненията.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Paladin Pharma, Италия