Vitabay /Femme Антицелулитен серум 14 х 2 мл/28МЛ

Vitabay /Femme Антицелулитен серум 14 х 2 мл/28МЛ

25.62 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001159
Наличност: В наличност
Прегледан 984 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Разгражда мастните натрупвания в съединителната тъкан. Изглажда кожата и я реструктурира.

 

Целулитните ампули на Vitabay® Femme са най-доброто решение в борбата с мастните натрупвания под кожата, благодарение на иновативните съставки в тях. Патетонтаваният комплекс от активни съставки, състоящ се от червени водорасли, нискомолекулна хиалуронова киселина, цистеинова киселина, кофеин, гуарана и пантетеин  S-сулфонат доказано намалява упоритите мастни натрупвания.

 

Какво представлява целулитът?

 

С напредване на възрастта съединителната тъкан губи своята еластичност и по тялото се образуват неестетически вдълбнатини предимно в зоните на бедра, корема, седалището и ханша. Целулитът се образува като резултат от взаймодействието между съединителнитата тъкан в слоя, който лежи под повърхността на кожата, и слоя мазнини точно под него. В резултат колагеновите връзки са частично или изцяло разрушени.

 

Най-честите причини за образуване на целулит:

 

·       структура на кожата;

·       хормонален дисбаланс;

·       възраст;

·       дехидратация;

·       липса на физическа активност;

·       небалансирано или нездравословно хранене.


Как действат съставките?

 

·       Червените водорасли съдържат молекулите флородозид и карагенан, които подобряват еластичността на кожата. Първата поддържа хидратацията на епидермиса и активира синтеза на колаген и еластин, а втората спомага за засилването на естественото производствно на хиалуронова киселина. Високото съдържание на витамините А и В12 действат като естествени дренатори на излишната вода и токсините.

·       Нискомолекулната хиалуронава киселина интензивно хидратира кожата подпомага задържането на влагата в нея за по-дълго време, като по този я прави по-еластична и мека.

·       Цистеиновата киселина, гуарана, кофеин и пантетеин S-сулфонат в комбинация подпомагат намаляването на локализираните мастни натрупвания под кожата и доказано противодействат за появата на “портокалова кожа“;

·       Планктонът подпомага регенерацията на кератиноцитите - основните клетки на външния слой на кожата. Богат е на много витамини и минерали, които стимулират различни процеси – защита, възстановяване и укрепване на кожата, като ѝ възвръщат младежкия вид. Подпомага загубата на подкожни мазнини по ръцете, корема и бедрата.

·       Корейският воден копър блокира производството на мазнини чрез понижаване на адипоцитите, като по този начин образуването на мастни клетки се потиска.

 

Характеристика на продукта:

  • ·       Съдържам активни съставки като SlimExcess ® , IsoNari ®,  Actigym ®, планктон, корейски воден копър и нискомолекулна хиалуронова киселина;
  • ·       Екстракт от червени водорасли;
  • ·       Патентован комплекс от цистеинова киселина, кофеин, гуарана и пантетеин S-сулфонат в борбата срещу целулита;
  • ·       Изглажда кожата от несъвършенствата;
  • ·       Подходящ за всеки тип кожа.

·       Подходящ за всеки тип кожа.Състав: Вода, Глицерин, Пентилен гликол, Пропилен гликол, Бутилен гликол, Гуарана, Натриев бензоат, Калиев сорбат, Ксантанова гума , Натриев хиалуронат, Парфюм, Калиев хлорид, Млечна киселина, Хидролизиран екстракт от червени водорасли , Японска целина (Oenanthe Javanica), Планктон , Cl 47005

Приложение: Изглажда и реструктурира кожата. Бори се с мастните натрупвания в съединителната тъкан.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

Начин на употреба: Преди да приложите ампулите върху засегнатите участъци по тялото си, препоръчително е кожата да се почисти. След почистване разклатете енергично ампулите и внимателно отворете гърлото на ампулата. След това нанесете ампулния концентрат върху засегнатите места. Ампулите са подходящи за цялото тяло. Използвайте по 2-3 ампули седмично.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

Годност и партида : Маркирани на опаковката.

Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия