VITABAY MCVITAL МЕХЛЕМ ОТ НЕВЕН С МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ И ПЧЕЛЕН ВОСЪК Х 50МЛ

VITABAY MCVITAL МЕХЛЕМ ОТ НЕВЕН С МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ И ПЧЕЛЕН ВОСЪК Х 50МЛ

43.56 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001172
Наличност: В наличност
Прегледан 665 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Подхранващ и предпазващ мехлем от невен.

 

Мехлемът от серията McVital ® е съставен 100% от натурални вещества, добити от екологично чисти райони, които са обработени по щадящата технология на студено пресоване, така че да се запазят всички полезни свойства на суровините. Опаковката е от рециклируемо висококачествено тъмно стъкло, за да предпази съдържанието от вредното въздействие на светлината.

 

Назад към традиционната домашна лечебница:

 

Традиционната народна медицина пази знанията си за лечебните свойства на природата от древни времена. Тези знания се предават от поколение на поколение, за да можем да ги използваме и до днес и да ги предадем отново. Мехлемът от невен е много добре познат на нашите баби с чудодейните си лечебни свойства да заздравява, успокоява и регенерира кожата и McVital® предава това древно знание на вас, за да се докоснете до чудото на комбинацията от тези лечебни билки.

 

Ботаническото име на невена е Calendula officinalis и е най-древното култивирано растение. Широкоразпространено е, но родното му място и до ден днешен остава загадка. Невенът има изключително богат състав на органични киселини, флаваноиди, фитонциди, смоли, горчиви вещества, етерично масло, лутеин и други, и поради това способността му да лекува различни състояния е широко:

 

·       намалява възпалението и свободните радикали;

·       има естествени антисептични свойства;

·       лекува рани, обриви, изгаряния по кожата;

·       пречиства кръвоносните съдове.

 

Допълнителни съставки:


Маслото от гроздови семки се извлича по метода на студено пресоване и има забележителни свойства. Тези свойства се дължат основно на това, че съдържа по-високо количество есенциални ненаситени мастни киселини, отколкото другите масла. Съдържа голямо количество витамин Е, флаваноиди, лецитин и антиоксиданти. Притежава силни защитни свойства и забавя процеса на стареене на кожата.

 

Пчелният восък е вещество с жълт цвят, образуван вследствие на метаболитното преобразуване на цветния прашец в мед. Има свойството да защитава кожата от вредните влияния на околната среда, като образув тънък филм на повърхността ѝ и същевременно не ѝ позволява да губи от влагата си.

 

Предимства на продукта:

 

·       напълно естествени съставки от екологично чист район на контролирано биологично земеделие;

·       не е тестван върху животни;

·       устойчива и екологична опаковка.

 

Висококачествена комбинация от естествени съставки. Продуктът е 100% натурален, не съдържа ароматизатори, алкохол и синтетични багрила.

Съставки: Студено пресовано масло от невен (Calendula officinalis), Студено пресовано масло от гроздови семена (Vitis Vinifera L), Пчелен восък (Beeswax).

Съставки от контролирано биологично отглеждане.

Продукта не е тестван върху животни.

Опаковка изработена от 100% рециклирано стъкло.

Не съдържа: парфюм , алкохол , изкуствени багрила.

Приложение: Мехлемът от невен допринася за по-бързото заздравяване на рани и има противовъзпалителен ефект. Невенът действа благотворно при суха и стресирана кожа, рани, кожни обриви, изгаряния, спомага регенерацията, успокоява раздразнената и чувствителна кожа. Маслото от гроздови семена забавя процеса на естествено стареене на кожата.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

Годност и партида : Маркирани на опаковката.

Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия