Имуномодулатори

Имуномодулатори

Табличен изглед:
Бърз преглед

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсули

(0)
17.10 лв.

Flavo-Natin / Флаво-Натин 30 капсулиХранителна добавка, съдържаща естествени биофлавоноидиКапсули с екстракт от лайка и зелен чай, инулин и витамини 1 капсула съдържа:200 mg    Екстракт от лайка и зелен чай с естествени биофлавоноиди200 mg    Инулин  55 mg    Витамин С 110 µg  ..

Бърз преглед

ABO PHARMA BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ

(0)
15.29 лв.

ABO PHARMA BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ Съставки: 100% Био Сок от плода Нони (Morinda citrifolia L) от сертифицирани органични плодове. Предназначение: Повече от 2000г. сокът от нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихия океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и ост..

Бърз преглед

ABO PHARMA CELUX / ЦЕЛУКС ВИТАМИН С + ЦИНК ДЕПО Х 30 КАПСУЛИ

(0)
8.59 лв.

АБОФАРМА ВИТАМИН C ДЕПО 400 мг + ЦИНК 10 мг капсули * 30 Хранителна добавка за имунитет при възрастни Витамин С + Zn (цинк) са много важни елементи, които: допринасят за нормалната функция на имунната система. спомагат за защитата на клетките от оксидативен стрес. допринасят за намаляване чувството на отпадналост и умора.  спомагат за ..

Бърз преглед

ABO PHARMA IMUNOHEALTH / ИМУНОХЕЛТ ФОРТЕ 100МЛ.

(0)
23.09 лв.

ABO PHARMA IMUNOHEALTH / ИМУНОХЕЛТ ФОРТЕ 100МЛ. Хранителна добавка За здрава имунна система.Имунохелт Форте е иновативна формула, която допринася за нормална функция на имунната и дихателната система и за нормална температура на тялото. Имунохелт форте съдържа лактоферин, който е с доказано антибактериално, антивирусно, антимикотично и проби..

Бърз преглед

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.

(0)
15.39 лв.

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.Сухата и дразнеща кашлица е неприятен симптом, от който всеки би искал да се отърве. Хранителната добавка Улитус под формата на сироп е решението, което ще Ви помогне да поемете контрола във Ваши ръце. Оказва благоприятно успокояващо действие върху горните дихателни пътища, орофарингеалната лигавица и тона на гласа. Фо..

Бърз преглед

NATURAL FACTORS КВЕРЦЕТИН 250МГ

(0)
41.69 лв.

NATURAL FACTORS КВЕРЦЕТИН 250МГ Приложение: Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормалното състояние на организма. Състав: Съставки: (в  1 капс.)     дневна доза Кверцетин                                 &n..

Бърз преглед

WALMARK / ВАЛМАРК ХЕРБА-ИМУНО РАПИД Х30 ТАБЛЕТКИ

(0)
17.99 лв.

WALMARK / ВАЛМАРК ХЕРБА-ИМУНО РАПИД Х30 ТАБЛЕТКИ Хранителна добавка в подкрепа на имунната и дихателната система Herba-Imuno rapid е продукт, съдържащ висока доза Цинк и Витамин С за подкрепа на имунната система, обогатен с 4 билкови екстракта с традиционно приложение за подкрепа на дихателните пътища. Ефекти на основните съставки: Ехинацея, ..

Бърз преглед
Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZIN ОРАЛ СПРЕЙ 30МЛ

(0)
13.69 лв.

БИОЗИН / BIOZINОРАЛ СПРЕЙ 30МЛ Създаден с екстракт от лактоферин, Biozin Oral поддържа нормалната функция на лигавицата на устната кухина и фарингса и се грижи да осигурява ефективна превенция. Съдържащата се комбинация в състава от лактоферин, екстракт от лечебна ружа, червен мак и дросера, имат антивирусно, антибактериално, антимикотично и анти..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛ.

(0)
23.09 лв.

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН сироп 0+год.100мл.I. Какво e BIOZIN KIDS с лактоферинBIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата си..

Бърз преглед
Бърз преглед

ВИТАГОЛД / VITAGOD БАЙКАВИР 400МГ Х 30 КАПСУЛИ

(0)
14.89 лв.

ВИТАГОЛД / VITAGOD БАЙКАВИР 400МГ Х 30 КАПСУЛИ Байкавир е хранителна добавка за повишаване на имунитета. Създадена е въз основата на формулата на китайския естествен продукт Shuang Huang Lian, съдържащ екстракти от Форсития, Шлемник байкалски и Орлови нокти. Shuang Huang Lian притежава антибактериално, противовирусно и имуностимулиращо действие. С..

Бърз преглед

ДЕФЕНДИЛ / DEFENDIL АКУТ КАПСУЛИ 300МГ. Х 5

(0)
14.69 лв.

ДЕФЕНДИЛ АКУТ КАПС. 300МГ. Х 5Дефендил Акут е хранителна добавка за краткотрайна употреба. Съдържа Имуноглюкан (Beta-(1.3/1.6)-D-Glucan), (300 мг), препоръчителния дневен прием на Цинк и два пъти препоръчителния дневен прием на Витамин Ц.Предназначен е за засилване на естествената защита на организмав случаи на повишена нужда (напр. остра респирато..

Бърз преглед
Показани 1 от 15 | 33 (3 Страници)