Имуномодулатори

Имуномодулатори

Grid View:
Quickview

ABO PHARMA BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ.

(0)
13.19 лв.

АБО ФАРМА BIO NONI / БИО НОНИ СОК 330МЛ. Повече от 2000г. сокът от нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихия океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и островите на френска Полинезия. Традиционните полинезийски лечители /Кахуна/, използват всички части на дървото. Пре..

Quickview

ABO PHARMA CELUX / ЦЕЛУКС ВИТАМИН С + ЦИНК ДЕПО Х 30 КАПСУЛИ

(0)
8.59 лв.

АБО ФАРМА VITAMI C + ZINK DEPO ВИТАМИН С+ЦИНК ДЕПО КАПС. Х 30 Витамин С + Zn (цинк) са важни елементи, които допринасят за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринасят за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, хрущяла. Цинкът допри..

Quickview

ABO PHARMA IMUNOHEALTH / ИМУНОХЕЛТ ФОРТЕ 100МЛ.

(0)
22.59 лв.

АБО ФАРМА ИМУНОХЕЛТ / IMUNOHEALTH ABO PHARMAФОРТЕ 100МЛ. Имунохелт Форте сироп е хранителна добавка за перорален прием, предназначена за подпомагане нормалната функция на имунната и дихателната системи, както и за поддържане на нормална телесна температура. IMUNOHealth Forte на AboPharma е иновативна имунна формула със съдържание на активните съст..

Quickview

ABO PHARMA УЛИТУС СИРОП 100МЛ.

(0)
15.39 лв.

УЛИТУС СИРОП 100МЛ АБОФАРМАСухата и дразнеща кашлица е неприятен симптом, от който всеки би искал да се отърве. Хранителната добавка Улитус под формата на сироп е решението, което ще Ви помогне да поемете контрола във Ваши ръце. Оказва благоприятно успокояващо действие върху горните дихателни пътища, орофарингеалната лигавица и тона на гласа. Форму..

Quickview

NATURE`S WAY КОРДИЦЕПС / CORDYCEPS 500МГ X 60 КАПСУЛИ

(0)
41.79 лв.

КОРДИЦЕПС / CORDICEPSКАПС. Х 60 NW Кордицепс са род торбести гъби, които съдържат 80 вида дрожди, 77 микро- и макроелементи, много незаменими аминокиселини и ненаситени мастни киселини, бета-каротин (провитамин А), полизахариди, витамините Е и С, селен, цинк и други. Екстрактът от гъба Кордицепс допринася за намаляване на умората и увеличаване на..

Quickview

Андрографис Магнавир / Andrographis Magnavir Х 30 капсули

(0)
15.09 лв.

МАГНАЛАБС АНДРОГРАФИС МАГНАВИР капсули * 30ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКААндрографис Магнавир представлява специално съчетание от стандартизирани екстракти.Ползи от приема:Подпомага функциите на имунната система.Подобрява устойчивостта на организма към вирусни и бактериални агенти.Укрепва естествените съпротивителни сили на тялото.Повишава жизнения тонус.Не съ..

Quickview

БИОЗИН / BIOZIN ОРАЛ СПРЕЙ 30МЛ

(0)
13.79 лв.

БИОЗИН / BIOZINОРАЛ СПРЕЙ 30МЛ Създаден с екстракт от лактоферин, Biozin Oral поддържа нормалната функция на лигавицата на устната кухина и фарингса и се грижи да осигурява ефективна превенция. Съдържащата се комбинация в състава от лактоферин, екстракт от лечебна ружа, червен мак и дросера, имат антивирусно, антибактериално, антимикотично и анти..

Quickview

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛ.

(0)
21.99 лв.

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН сироп 0+год.100мл.I. Какво e BIOZIN KIDS с лактоферинBIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата си..

Quickview

ДЕФЕНДИЛ / DEFENDIL АКУТ КАПСУЛИ 300МГ. Х 5

(0)
14.29 лв.

ДЕФЕНДИЛ АКУТ КАПС. 300МГ. Х 5Дефендил Акут е хранителна добавка за краткотрайна употреба. Съдържа Имуноглюкан (Beta-(1.3/1.6)-D-Glucan), (300 мг), препоръчителния дневен прием на Цинк и два пъти препоръчителния дневен прием на Витамин Ц.Предназначен е за засилване на естествената защита на организмав случаи на повишена нужда (напр. остра респирато..

Showing 1 to 15 of 31 (3 Pages)