Декоративна козметика

Декоративна козметика

Табличен изглед:
Бърз преглед

LA ROCHE-POSAY / ЛА РOШ ПОЗЕ PHYSIOLOGICA МИЦЕЛАРНА ВОДА ПЯНА150МЛ. 413148

(0)
29.09 лв.

ЛА РОШ / LA ROCHE PHYSIOLOGICA МИЦЕЛАРНА ВОДА-ПЯНА150мл. 413148 Почиства, омекотява и съхранява физиологичния балансСвойства:Чувствителна кожаФизиологично pH. Добра почистваща ефективност и съставки, подбрани за оптимална поносимост. Без сапун. Без оцветители. Без алкохол. Без парабени.Резултат:Перфектно почиства чувствителната кожа, като съхраня..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 305

(0)
20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 305Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ BRILLIANT SIGNATURE ТЕЧНО ЧЕРВИЛО 312

(0)
20.59 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ ТЕЧНО ЧЕРВИЛО BRILLIANT SIGNATURE 312Loreal Rouge Signature е течно червило за устни с гланцово покритие, което хидратира, овлажнява и подхранва устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. Дълготрайното червило е с приятна кремообразна текстура, която се приплъзва нежно по устните, като ги покрива с плътен цвят, създавайки леко и ком..

Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 103

(0)
25.79 лв.

ЛОРЕАЛ/L'OREAL ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 103Loreal Unbelieva Brow е водоустойчив гел за запълване и сгъстяване веждите, който придава наситеност и завършеност на грима и подчертава погледа и очите. Благодарение на върха на четката, продуктът нанася прецизно интензивен цвят, като разделя косъмчетата едно от друго и създава оптич..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 104

(0)
25.79 лв.

ЛОРЕАЛ/L'OREAL ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 104Loreal Unbelieva Brow е водоустойчив гел за запълване и сгъстяване веждите, който придава наситеност и завършеност на грима и подчертава погледа и очите. Благодарение на върха на четката, продуктът нанася прецизно интензивен цвят, като разделя косъмчетата едно от друго и създава оптич..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ/UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 105

(0)
26.99 лв.

ЛОРЕАЛ/L'OREAL ДЪЛГОТРАЕН ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ/UNBELIEVA BROW 3,4 МЛ. 105Loreal Unbelieva Brow е водоустойчив гел за запълване и сгъстяване веждите, който придава наситеност и завършеност на грима и подчертава погледа и очите. Благодарение на върха на четката, продуктът нанася прецизно интензивен цвят, като разделя косъмчетата едно от друго и създава оптич..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ

(0)
15.39 лв.

LOREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 1N IVOIRE/IVORY 6.8МЛ Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна сле..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР 3N BEIGE CRE

(0)
18.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР 3N BEIGE CRE Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна след себе си..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР BEIGE 4N

(0)
15.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР BEIGE 4N Течният коректор за лице Лореал прикрива идеално несъвършенствата и перфектно се слива с кожата. Новата му формула овлажнява и придава на кожата свеж и сияен вид през целия ден. Тя е обогатена с кофеин, който има тонизиращи, регенериращи и хидратиращи свойства. Коректорът съхранява естествения вид на лицето, без д..

Бърз преглед
Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ КОРЕКТОР VANILLE 2R/C

(0)
15.39 лв.

ЛОРЕАЛ / LOREALКОРЕКТОР VANILLE 2R/C Loreal True Match Concealer е течен коректор за лице, който идеално прикрива несъвършенствата и префектно се слива с кожата. Иновативната му формула овлажнява и придава на кожата ви свеж и сияен вид през целия ден. Течният коректор на Loreal съхранява естествения вид на лицето, без да оставя петна след себе си..

Бърз преглед

L`OREAL / ЛОРЕАЛ ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121

(0)
23.49 лв.

ЛОРЕАЛ /LOREAL ЛИП INFAILLIBLE Х 3NU FLAWLESS FUSCHI ЧЕРВИЛО 121 Loreal Paris Infallible X3 Pro-Last Lipstick е изключително трайното безкомпромисно червило на L'Oreal Paris, което омекотява устните в продължение на 24 часа и доставя невероятен блестящ цвят, който е изключително дълготраен. Червилото хидратира и омекотява устните, а цветът е наси..

Показани 1 от 15 | 112 (8 Страници)