Разтвори и спрейове за уши

Разтвори и спрейове за уши

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

АУДИСПРЕЙ / AUDISPRAY ДЖУНИЪР 25 МЛ.

(0)
10.99 лв.

АУДИСПРЕЙ ДЖУНИЪР 25 МЛ.Наблюденията, извършени върху дълбоководолази показват, че морската вода разтваря ушната кал и така освобождава ушния канал. Йоните и микроелементите в морската вода спомагат за разграждането на компонентите на ушната кал: триглицериди, мазнини, холестерол, епителни клетки и др..АУДИСПРЕЙ - Хипертоничен разтвор на морската в..

Out Of Stock
Quickview

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP СПРЕЙ ЗА УШИ 15МЛ.

(0)
8.27 лв.

ОЛИВОКАП / OLIVOCAPСПРЕЙ ЗА УШИ 15МЛ." Паста за зъби, която избелва и предпазва от чувствителност.Оливокап Спрей за отстраняване на ушна кал е спрей за разтваряне и премахване на ушна кал със 100% натурални съставки, допълнително овлажняващ слуховия канал, предпазващ от повторно натрупване на ушна кал, който съчетава в себе си свойствата на мех..

Out Of Stock
Quickview

ХЮМЕР / HUMER СПРЕЙ ЗА УШИ 75МЛ.

(0)
9.32 лв.

ХЮМЕР/HUMER СПРЕЙ ЗА УШИУшна хигиена и почистванеСпрей, предназначен за безопасна ушна хигиена.Стените на ушния канал нормално отделят ушна кал. Тя представлява жълто вещество, което защитава нашия орган на слуха от прах, чужди тела и инфекции. Ушната кал може да се натрупа, да оформи тапи и така да намали слуха. Редовната употреба на този спрей HU..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)