Разтвори и спрейове за уши

Разтвори и спрейове за уши

Табличен изглед:
Бърз преглед

АКУСТОН / AKUSTON СПРЕЙ ЗА УШИ 15 МЛ

(0)
11.59 лв.

АКУСТОН СПРЕЙ ЗА УШИ 15 мл АкусТон спрей съдържа съставки, които разтварят остатъчната ушна кал във външния слухов канал, като позволяват поддържането на добра хигиена на ушите. Използва се за: Разтваряне на остатъчната ушна кал. Предотвратяване на запушване на ушите от натрупване на ушна кал. Позволява поддържане на добра хигиена на ушите в..

Бърз преглед
Бърз преглед

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP СПРЕЙ ЗА УШИ 15МЛ.

(0)
10.99 лв.

ОЛИВОКАП СПРЕЙ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА УШНА КАЛ 15 мл. Медицинско изделиеСПРЕЙ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА УШНА КАЛКакво е ушната кал?Ушната кал, наричана по друг начин церумен, представлява естествен секрет на жлезите на ухото. Прекомерното количество ушна кал може да предизвика нежелани ефекти, такива като отслабване на слуха, дискомфорт, болка, кашлица.Отсла..

Бърз преглед

ХЮМЕР / HUMER СПРЕЙ ЗА УШИ 75МЛ.

(0)
9.69 лв.

ХЮМЕР/HUMER СПРЕЙ ЗА УШИУшна хигиена и почистванеСпрей, предназначен за безопасна ушна хигиена.Стените на ушния канал нормално отделят ушна кал. Тя представлява жълто вещество, което защитава нашия орган на слуха от прах, чужди тела и инфекции. Ушната кал може да се натрупа, да оформи тапи и така да намали слуха. Редовната употреба на този спрей HU..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АУДИСПРЕЙ / AUDISPRAY ДЖУНИЪР 25 МЛ.

(0)
11.10 лв.

АУДИСПРЕЙ ДЖУНИЪР 25 МЛ.Наблюденията, извършени върху дълбоководолази показват, че морската вода разтваря ушната кал и така освобождава ушния канал. Йоните и микроелементите в морската вода спомагат за разграждането на компонентите на ушната кал: триглицериди, мазнини, холестерол, епителни клетки и др..АУДИСПРЕЙ - Хипертоничен разтвор на морската в..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)