Разтвори и спрейове за уши

Разтвори и спрейове за уши

Табличен изглед:
Бърз преглед

АКУСТИВУМ СПРЕЙ ЗА УШИ ПРИ УШНА КАЛ 20МЛ

(0)
14.72 лв.

АКУСТИВУМ СПРЕЙ ЗА УШИ ПРИ УШНА КАЛ 20МЛ Прочетете внимателно цялата инструкция за употреба, тъй като тя съдържа важна за Вас информация, касаеща правилното приложение на продукта. Acustivum е медицинско изделие, което се отпуска без рецепта. Запазете тази листовка, тъй като може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате въпроси, попитайте Ва..

Бърз преглед

ХЮМЕР / HUMER СПРЕЙ ЗА УШИ 75МЛ

(0)
9.92 лв.

ХЮМЕР / HUMER СПРЕЙ ЗА УШИ 75МЛУшна хигиена и почистванеСпрей, предназначен за безопасна ушна хигиена.Стените на ушния канал нормално отделят ушна кал. Тя представлява жълто вещество, което защитава нашия орган на слуха от прах, чужди тела и инфекции. Ушната кал може да се натрупа, да оформи тапи и така да намали слуха. Редовната употреба на този с..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АКУСТОН / AKUSTON СПРЕЙ ЗА УШИ 15 МЛ

(0)
13.91 лв.

АКУСТОН СПРЕЙ ЗА УШИ 15 мл АкусТон спрей съдържа съставки, които разтварят остатъчната ушна кал във външния слухов канал, като позволяват поддържането на добра хигиена на ушите. Използва се за: Разтваряне на остатъчната ушна кал. Предотвратяване на запушване на ушите от натрупване на ушна кал. Позволява поддържане на добра хигиена на ушите в..

Временно изчерпан
Бърз преглед

АУДИСПРЕЙ / AUDISPRAY ДЖУНИЪР 25 МЛ

(0)
11.10 лв.

АУДИСПРЕЙ / AUDISPRAY ДЖУНИЪР 25 МЛНаблюденията, извършени върху дълбоководолази показват, че морската вода разтваря ушната кал и така освобождава ушния канал. Йоните и микроелементите в морската вода спомагат за разграждането на компонентите на ушната кал: триглицериди, мазнини, холестерол, епителни клетки и др..АУДИСПРЕЙ - Хипертоничен разтвор на..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЙАЛОКЛИЙН / IALOCLEAN КАПКИ ЗА УШИ 30МЛ

(0)
19.62 лв.

ЙАЛОКЛИЙН / IALOCLEAN КАПКИ ЗА УШИ 30МЛ Капките за уши Йалоклийн са предназначени за употреба при симптоми на раздразнение и лющене на кожата на ухото, като сърбеж и сухота, свързани с екзема и дерматит. Състав: Натриева сол на хиалуронова киселина (hyaluronic acid sodium salt), бадемова киселина (mandelic acid), бизаболол (bisabolol), глицерин ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP СПРЕЙ ЗА УШИ 15МЛ

(0)
8.27 лв.

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP СПРЕЙ ЗА УШИ 15МЛ Медицинско изделиеСПРЕЙ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА УШНА КАЛКакво е ушната кал?Ушната кал, наричана по друг начин церумен, представлява естествен секрет на жлезите на ухото. Прекомерното количество ушна кал може да предизвика нежелани ефекти, такива като отслабване на слуха, дискомфорт, болка, кашлица.Отслабването на с..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP УШИ СПРЕЙ 40МЛ

(0)
16.62 лв.

ОЛИВОКАП / OLIVOCAP УШИ СПРЕЙ 40МЛOlivoCap Спрей за отстраняване на ушна кал 40 мл CapeyPharma е медицинско изделие, създадено за отстраняване и почистване на ушната кал. ОливоКап Спрей за отстраняване на ушна кал 40 мл КапейФарма спомага за предотвратяне на повторно натрупване на ушна кал, като в същото време предпазва от инфекции при попадане на ..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)