Репеленти

Репеленти

Табличен изглед:
-25%
Бърз преглед

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ГЕЛ 30МЛ

(0)
3.52 лв. 4.69 лв.

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ГЕЛ 30МЛКалмакс е нежен охлаждащ гел, който осигурява бързо успокоение на сърбежа, подуването и болката, причинени от ухапвания и ужилвания от насекоми - комари, бълхи, мравки, оси и пчели, опарвания от растения - коприва и отровен бръшлян. Незабавното му действие намалява дискомфорта и зачервяването на засегнатото място. ..

-25%
Бърз преглед

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ЛОСИОН ПРОТИВ СЪРБЕЖ

(0)
4.57 лв. 6.09 лв.

BIOTRADE CALMAX / КАЛМАКС ЛОСИОН ПРОТИВ СЪРБЕЖ • Бързо успокоява сърбежа • Нежно охлажда кожата • Не съдържа парфюм Калмакс е спрей за успокояване на сърбежа от ухапване от насекоми /комари, бълхи, мравки и други/ опарвания от коприва, както и при някои видове шарка. Бързо намалява сърбежа, приятно охлажда кожата и същевременно намалява отока в..

Бърз преглед

CHICCO / ЧИКО УСПОКОЯВАЩ РОЛ ОН ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 10МЛ

(0)
8.79 лв.

CHICCO / ЧИКО ЗАНЗА УСПОКОЯВАЩ РОЛ ОН ЗА СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ N0906 10 мл Характеристики: Деликатна формула, идеална за най-малките. Подходящ при ухапвания и ужилвания от комари, пчели, оси, мухи, конски мухи и медузи. Без амоняк и алкохол. С ментол за охлаждащо облекчение. Деликатен и естествен аромат без синтетични парфюми. Дерматол..

Бърз преглед

ZANZI / ЗАНЗИ ФИТОБИМБИ СПРЕЙ 100МЛ.

(0)
22.39 лв.

ЗАНЗИ FITOBIMBI спрей 100мл. Занзи е натурален продукт против насекоми за бебета и малки деца. Съдържа етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Без никакви агресивни вещества...

Бърз преглед

БОЧКО ГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20МЛ. 3510

(0)
3.89 лв.

БОЧКО / BOCHKOГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20МЛ. 3510 Екстрактът от невен действа благотворно върху кожата, като помага за бързото зарастване на рани и предотвратява възпалителните процеси. Включеното натурално лавандулово масло има успокояващ ефект, намалява отока и охлажда кожата...

-20%
Бърз преглед

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ СИЛИКОНОВА /СПИРАЛА/

(0)
3.19 лв. 3.99 лв.

"ГРИВНА П-В КОМАРИ СИЛИКОНОВА /СПИРАЛА/" До 240 часа свеж аромат на лимонена трева ! Уханието на Цитронелата е напълно непоносим за всички летящи, пълзящи и жилещи насекоми. Материал: Силикон, напоен с масло от цитронела (лимонена трева)...

Бърз преглед

ДЕМОР ПУДРА ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ 100 ГР.

(0)
2.39 лв.

ДЕМОР ПУДРА ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ 100 ГР.инсектицидна пудра100 гСъдържа 0,5% циперметрин група 3 - биоциди, подгрупа 18 - инсектицидиУНИЩОЖАВА ХЛЕБАРКИ, МРАВКИ, БЪЛХИ И ДРУГИ ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ.За масова и професионална употреба.НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:Напрашват се местата, където насекомите се развъждат, крият и движат, в разчет 10 гр/м2 - зад и под шкафове, ..

-26%
Бърз преглед

ЛЕПЕНКИ ЕМОТИКОНИ ПРОТИВ КОМАРИ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА Х 6

(0)
2.29 лв. 3.09 лв.

ЛЕПЕНКИ ЕМОТИКОНИ ПРОТИВ КОМАРИ С АРОМАТ НА ЦИТРОНЕЛА Х 6 Цитронелата не убива гадинките, но им действа силно отблъскващо. Съдържа терпени, които блокират невронните пътища на насекомите, възпрепятствайки свободното им движение...

Бърз преглед

ХАЛЕК / HALEK ЛЕНТИ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ Х 30

(0)
2.59 лв.

Инсектицидни лентички за борба с хлебарки в жилищни помещения, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни и др.Активни съставки: Циперметрин- 0,2g/ 100gГрупа 3" Биоциди за борба с вредителиПодгрупа 18" Инсектициди, акарициди и биоциди за борба с други членестоногиНачин на употреба: Лентите се поставят на местата, където ..

Бърз преглед

ХЛЕБОМОР-Д / HLEBOMOR-D КОНТЕЙНЕРИ X 6

(0)
4.39 лв.

ХЛЕБОМОР-Д" Борещ се с хлебарките в бита, Хлебомор-д предлага готови примамки, във формата на пластмасови контейнери. Препаратът е подходящ за употреба в жилищни помещения, обществени сгради, складови бази, детски градини, училища и обекти за обществено хранене. Готовите примамки са предназначени за масова употреба за трайно унищожаване на хлебарки..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CHICCO / ЧИКО ОСВЕЖАВАЩИ И ЗАЩИТНИ КЪРПИЧКИ Х20

(0)
5.79 лв.

CHICCO / ЧИКО  ОСВЕЖАВАЩИ И ЗАЩИТНИ КЪРПИЧКИ Х20 N0912 Освежаващите и защитни кърпички Chicco са специално създадени, за да се грижат и предпазват деликатната детска кожа. С формула предлагаща 100% натурална защита, кърпичките успокояват кожата, като я правят гладка, но в същото време я оставят суха и с приятно ухание, благодарение на съдържа..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CHICCO / ЧИКО РОЛ ОН ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 60МЛ

(0)
9.49 лв.

ЧИКО ЗАЩИТЕН И ОСВЕЖАВАЩ РОЛ ОН 60 мл 2 МЕСЕЦ + N0911 Освежаващият и защитен рол он на Chicco за деца над 2 месеца е специално създаден, за да се грижи и предпазва деликатната детска кожа. С формула, предлагаща 100% натурална защита, той успокоява кожата, като я прави гладка, но в същото време я оставя суха и с приятно ухание, благодарение на съдъ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

CHICCO / ЧИКО СПРЕЙ ПРОТИВ УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 100МЛ

(0)
10.79 лв.

CHICCO / ЧИКО ОСВЕЖАВАЩ И ЗАЩИТЕН СПРЕЙ 100 мл N0909 Освежаващият и защитен спрей на Chicco за деца над 2 месеца е специално създаден, за да се грижи и предпазва деликатната детска кожа. С формула, предлагаща 100% натурална защита, той успокоява кожата, като я прави гладка, но в същото време я оставя суха и с приятно ухание, благодарение на съдърж..

Временно изчерпан
Бърз преглед
Временно изчерпан
Бърз преглед
Показани 1 от 15 | 25 (2 Страници)