Диетични храни

Диетични храни

Табличен изглед:
Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet café verde/Зелено кафе/60 капсули

(0)
24.81 лв.

Намалява апетита и помага за изгарянето на натрупаните мазнини. Капсулите Linda ren diet Зелено кафе на испанската компания Artesania Agricola помагат за намаляване на апетита и бързото изгаряне на натрупаните излишни мазнини в организма.  Това се дължи на екстракта от зелено кафе, който улеснява здравословното отслабване. Полезните ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet fat loss system/30 дневна програма за отслабване

(0)
94.96 лв.

Формулата Linda ren diet fat loss system значително намалява теглото като премахва натрупаните излишни мазнини. Освен че изгаря мазнините съдейства и за увеличаване на енергията и редуциране на глада. Това се дължи на добавки от серията Lindaren diet: Fat burner plus / Chromium Picolinate / Termoplus / CLA / Raspberry Ketones complex.&nb..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda Ren Diet T- Activ/90 капсули

(0)
46.03 лв.

Linda Ren Diet T-Activ е хранителна добавка на испанската компания Artesania Agricola. Формулата на продукта вклюгчва комбинация от растителни екстракти, сред които гугул (Commiphora mukul), цисус (Cissus quadrangularis), кафяви водорасли Келп (Ascophyllum nodosum) и зелен чай (Camelia sinensis). Продуктът съдържа и селен, който действа синерг..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linda ren diet/Малинови кетони Комплекс/60 капсули

(0)
43.59 лв.

Забързва метаболизма и спомага за поддържане на здравословно тегло. Linda ren diet Малинови кетони Комплекс е хранителна добавка на растителна основа на испанската компания Artesania Agricola. Тя успява почти скоростно да изгори мазнините, включително и натрупаните в черния дроб. За разлика от повечето хранителни добавки при Linda ren die..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lindaren diet preparado proteico/Диетична протеинова формула на прах, с вкус на ванилия/225 g

(0)
39.05 лв.

Lindaren Diet PROTEIN MIX Vanilla / Диетична протеинова формула на прах, с вкус на ванилия, 225 g, е протеинова хранителна добавка на прах, дело на испанската компания за висококачествени натурални продукти Artesania Agricola. Продуктът допринася за регулиране на теглото и поддържа тонуса на мускулите. Хранителната добавка може да се използва ..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lindaren diet preparado proteico/Диетична протеинова формула на прах, с вкус на шоколад/225 g

(0)
32.00 лв.

Lindaren Diet PROTEIN MIX Chocolate / Диетична протеинова формула на прах, с вкус на шоколад, 225 g, е протеинова хранителна добавка на прах, дело на испанската компания за висококачествени натурални продукти Artesania Agricola. Продуктът допринася за регулиране на теглото и поддържа тонуса на мускулите. Хранителната добавка може да се използв..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lindaren diet Suero de leche en polvo Lindaren diet/Суроватъчен протеин, с вкус на шоколад/500 g

(0)
27.90 лв.

Дава енергия и спомага за изграждането на мускулна маса. Суроватъчният протеин на испанската компания Artesania Agricola от линията Linda ren Diet значително повишава енергията и спомага за изграждането на мускулна маса, като едновременно с това е и приятен за прием – има вкус на шоколад.  Въпреки апетитния му вкус той е малко калори..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lindaren diet suero de leche en polvo/Суроватка на прах/500 g

(0)
21.83 лв.

Lindaren diet suero de leche en polvo / Суроватка на прах, 500 гр, е продукт от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Хранителната добавка има изцяло натурален състав и предлага многобройни здравословни ползи. Суроватката на прах подпомага поддържането на оптимално телесно тегло и стимулира изграждането на чиста мускулна..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Lindaren/Пълнозърнест нарязан хляб с овесени трици, с високо съдържание на протеини и фибри/260g

(0)
12.15 лв.

 Lindaren diet Pan de molde integral con salvado de avana / Пълнозърнест нарязан хляб с овесени трици, 260 g, e продукт на испанската компания Artesania Agricola. Консумацията на пълнозърнест хляб, обогатен с овесени трици, осигурява различни ползи за здравето. Може да се консумира в рамките на балансирана диета, която подпомага отслабван..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linde ren diet Carboblock/Бял боб/60 капсули

(0)
29.17 лв.

Помага за намаляване на теглото. Хранителната добавка Linde ren diet Carboblock стимулира процеса на отслабване и намалява въглехидратите в тялото, като намалява ензимното храносмилане. Продуктът има важна роля и за регулирането нивата на глюкозата в организма.  Полезните му свойства се дължат на екстракта от бял боб, който забавя аб..

Бърз преглед

Artesania Agricola/Linderen diet Termogen/60 капсули

(0)
58.75 лв.

Редуцира теглото като изгаря мазнините. Linda ren diet Termogen на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който ефективно намалява теглото като благодарение на активните си съставки забързва метаболизма и по този начин изгаря натрупаните излишни мазнини. При прием капсулите превръщат храната в енергия.  Тези полезни свойств..

Бърз преглед

Myconatur/ Био куркума на прах (корен) с черен пипе/90 g

(0)
7.28 лв.

Още от древността куркумата е добре известна и използвана в Индия и Китай както като подправка, така и като важна за здравето добавка. Тя помага за запазване свежестта на храните и се използва за овкусяване и оцветяване на горчица и сирена, както и на популярната индийска подправка къри.Испанската марка Myconatur произведоха куркума в комбинац..

Бърз преглед

Myconatur/Белено био конопено семе/200 g

(0)
15.86 лв.

Конопеното семе е едно от най-древните култури. Произхожда от Китай и Индия, където местните хора са го използвали като протеин и като лекарство за различни заболявания. Днес най-често се консумират белени конопени семена. Те представляват вътрешността на конопеното семе, която остава, след като се отстрани люспата. Олющването се прави механи..

Бърз преглед

Myconatur/Био алкализирано какао на прах/200g

(0)
9.74 лв.

Натуралното какао има светъл, червеникав цвят и естествено тръпчив вкус, дължащ се на съдържащите се в какаото киселини. Естествената му киселинност е между 5 и 6.През 1828 г. холандският химик и майстор на шоколада Конрад Йоханес Ван Хутен открива, че обработката с алкален разтвор (калиев карбонат, K2CO3) прави какаото по-лесно разтворимо, по..

Бърз преглед

Myconatur/Био еритритол/250 g

(0)
14.62 лв.

Еритритолът е бял кристал със сладък вкус, който в естествено състояние се открива в някои плодове като круши, грозде, диня и ферментирали напитки.Bio Eritritol на испанската компания Myconatur е здравословен подсладител с 0% калории, идеален за Вашето ежедневие като заместител на бялата захар.Био еритритол съдържа 100% органичен еритритол, п..

Показани 1 от 15 | 52 (4 Страници)