Болки в гърлото при деца

Болки в гърлото при деца

Табличен изглед:
Бърз преглед

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛ

(0)
4.20 лв.

HERBALLAB KIDS БРОНХИ И ГЪРЛО 50МЛHERBALLAB KIDS ПРОПОЛИС билкова тинктура БРОНХИ И ГЪРЛОХранителната добавка допринася за нормалната функция на дихателната система. Благоприятства и успокоява гърло и дихателните пътища при раздразнения. Спомага за втечняване на секретите и облекчава изхвърлянето им. С приятен цитрусов аромат.БОСИЛЕК – действа ..

Бърз преглед

ABO PHARMA SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО ДЕЦА 30 МЛ

(0)
15.39 лв.

СИЛВЪРТУС / SILVERTUSS СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО ДЕЦА 30 МЛСпреят за гърло за деца SILVERTUSS на Абофарма е медицинско изделие. Облекчава раздразненията в гърлото, свързани с парене, болка и затруднено преглъщане. Съдържа екстракт от Лечебна мъдрица, който помага за възстановяване на гласа, и екстракт от Бяла ружа с високо съдържание на клей, който предпазва ..

Бърз преглед

ДЖУНИЪР-АНГИН / JUNIOR-ANGIN СИРОП 100МЛ

(0)
9.29 лв.

ДЖУНИЪР-АНГИН / JUNIOR ANGIN СИРОП 100МЛ Джуниър-Ангин Сироп на немския производител Klosterfrau Healthcare Group представлява медицинско изделие под формата на сироп за деца над 1 година, което е предназначено за суха кашлица и болки в гърлото. Джуниър Ангин сироп за деца се използва при симптоми на болки в гърлото и възпаление на лигавицата на у..

Бърз преглед

ДЖУНИЪР-АНГИН / JUNIOR-ANGIN Х 24 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.99 лв.

ДЖУНИЪР-АНГИН / JUNIOR ANGIN ТАБЛ. Х 24 Junior-Angin на немския производител Klosterfrau Healthcare Group е медицинско изделие за деца, под формата на таблетки за смучене, което образува защитно покритие за устната и фарингеална лигавица при възпалено гърло. Таблетките са със много приятен аромат на ягоди и предпазват устната и фарингеална лигавиц..

Бърз преглед

ДЖУНИЪР-АНГИН БЛИЗАЛКИ ЯГОДА Х 8

(0)
9.59 лв.

ДЖУНИЪР АНГИН БЛИЗАЛКИ ЗА ДЕЦА С ВКУС НА ЯГОДА * 8 При възпалено гърло Приложение: Подходящи само за деца над 3 годишна възраст, които могат безопасно и самостоятелно да смучат близалки. При необходимост, по една близалка да се смуче бавно на всеки 2-3 часа, но не повече от 3 близалки на ден. Състав: екстракт от исландски лишей, калциев пантот..

Бърз преглед

КЛИНСИН / CLINSIN МЕД ДЖУНИЪР Х30 САШЕТА

(0)
5.49 лв.

КЛИНСИН / CLIN SIN МЕД ДЖУНИЪР Х30САШЕТА Клинсин Мед джуниър се използва за промивки на носната кухина и параназалните синуси при деца. Той може да се прилага при заболявания като синузит, ринит, както и преди и след хирургична операция на носа и синусите. При наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух. За овлажняване на носна..

Бърз преглед

ПЕДИАКИД / PEDIAKID НОС И ГЪРЛО СИРОП 125МЛ.

(0)
25.89 лв.

ПЕДИАКИД / PEDIAKIDНОС и ГЪРЛО сироп 125мл. 4543803Сиропът съдържа природни съставки, които успокояват и изчистват дихателните пътища.С лек аромат на мед и природен екстракт от лимон.Със сироп от пребиотици и агаве! Без глутен!Активни съставки:Успокояващи гърлото:Екстракт от мащерка - 245 mg;Екстракт от иглика - 245 mg;Екстракт от лайм - 245 mg.Под..

Бърз преглед

ТАНТУМ ВЕРДЕ / TANTUM VERDE ЛИМОН 3 МГ. Х 20 ТАБЛЕТКИ

(0)
9.99 лв.

ТАНТУМ ЛИМОН ТАБЛЕТКИ 3 МГ. Х 20 таблетки за смучене / TANTUM VERDE with lemon flavor 3 mg lozengesBenzydamine hydrochlorideБензидаминов хидрохлоридПрочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важиа за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка..

Бърз преглед

ФИТОЛОР / FITOLOR БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ Х 6

(0)
5.99 лв.

ФИТОЛОР БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ х 6 Fortex Fitolor Herbal Lollipops представлява хранителна добавка за деца под формата на билкови близалки с плодов концентрат от касис. Съдържа екстракти от исландски лишей и салвия, обогатени с витамин С. Близалките Фитолор оказват благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт. А..

Бърз преглед

ХЕРБАЛ СЕПТ / HERBAL SEPT ГЪРЛО БЛИЗАЛКИ Х 6БР.

(0)
7.99 лв.

ХЕРБАЛ СЕПТ / HERBAL SEPTГЪРЛО БЛИЗАЛКИ Х 6БРHerbalSept Kids е медицинско изделие под формата на близалка, което възстановява баланса, овлажнява, освежава и регенерира лигавицата на устата и гърлото, възвръщайки първоначалната й защитна функция. Съдържа екстракти от Исландски лишей, листа на салвия и корени на лечебна ружа. Съставките на близалкит..

Бърз преглед

ХЕРБИТУСИН / HERBITUSSIN ГЪРЛО Х 12 ПАСТИЛИ

(0)
6.99 лв.

Herbitussin ГЪРЛО, 12 пастила за смученеЕстествената сила на природата!Билкови пастили с растителни екстракти и етерични маслаПоказания:Herbitussin Гърло са билкови пастили за гърло, вдъхновени от швейцарските монаси. Съдържат екстракти и етерично масло от градински чай, както и витамин С. Изключително удобен прием от само 3 пастила дневно.Herbitus..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ПЕЛАВО / PLEAVO ГРИПАКТИВ БРОНХИ И ГЪРЛО СИРОП 120МЛ

(0)
14.60 лв.

ПЕЛАВО / PLEAVOГРИПАКТИВ БРОНХИ И ГЪРЛО СИРОП 120МЛPELAVO GRIPACTIVE съчетава природни съставки с най-новите познания в областта на медицината, благодарение на прогресивните методи на екстракция и съвременните технологии.ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ БРОНХИ И ГЪРЛО представлява комбинация от внимателно подбрани натурални съставки, които влияят благоприятно върх..

Временно изчерпан
Бърз преглед

СТРЕПСИЛС / STREPSILS ЗА ДЕЦА БЕЗ ЗАХАР Х 24 ТАБЛЕТКИ

(0)
7.99 лв.

СТРЕПСИЛС / STREPSILS ЗА ДЕЦА БЕЗ ЗАХАР Х 24 ТАБЛЕТКИ Листовка: информация за потребителя СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА 1,2 mg / 0,6 mg Таблетки за смучене2,4-Дихлоробензилов алкохол / Амилметакрезол STREPSILS FOR CHILDREN 1,2 mg / 0,6 mg Lozenges2,4-Dichlorobenzyl alcohol / Amylmetacresol Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ХЕРБИТУСИН / HERBITUSSIN БЛИЗАЛКИ ЗА БРОНХИ И ГЪРЛО ПОРТОКАЛ X4

(0)
6.49 лв.

ХЕРБИТУСИН / HERBITUSSIN БЛИЗ. БР+ГЪРЛО ЯБЪЛКА Х 4 Хербитусин близалкиза бронхи и гърло намаляват възпалението и дразненето в гърлото, устната кухина и фаринкса.Успокояването на болката и облекчаването на дискомфорта се дължат на полезните свойства на билките в състава им, а съдържанието на концентрат от сок от ябълка създава приятен ябълков вкус, ..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ХЕРБИТУСИН / HERBITUSSIN БРОНХИ И КАШЛИЦА Х 12 ПАСТИЛИ

(0)
6.59 лв.

Herbitussin БРОНХИ и ГЪРЛО, 12 пастила за смученеЕстествената сила на природата!Билкови пастили с растителни екстракти, етерични масла и пчелен медПоказания: Herbitussin Бронхи и Гърло са билкови пастили за смучене, вдъхновени от швейцарските монаси. Представляват уникална комбинация от екстракт от 20 билки, мед и етерични масла. Изключително удобе..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)