Хрема при деца

Хрема при деца

Grid View:
Quickview

ТОНИМЕР / TONIMER 5 мл. Х 30 АМПУЛИ

(0)
11.76 лв.

ТОНИМЕР/TONIMER АМПУЛИ 5 МЛ. Х 30Стерилен хипертоничен разтвор, който съдържа морска вода. Той ефикасно почиства, овлажнява и възстановява баланса на лигавицата на носа носната кухина по време на настинка, при синузити и риносинузите, при обострени алергични ринити.Продуктът е с алкално pH и природен състав, благодарение на това е подходящ за честа..

Quickview

ГЕЛОМИРТОЛ / GELOMIRTOL ДЕТСКИ 120МГ. Х 20 КАПСУЛИ

(0)
6.39 лв.

ГЕЛОМИРТОЛ КАПСУЛИ120МГ. Х 20 - ДЕТСКИГелоМиртол за деца – при хронични и остри синуити и бронхити: втечнява секрета; повлиява кашлицата; подпомага отхрачването.Начин на употреба: Възрастни и деца над 10 години: при остри възпаления по 2 капсули 4-5 пъти дневно; при хронични заболявания се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно, като тази дозировка се ..

Quickview

МУКОСОЛВАН / МУКОСОЛВАН СИРОП 30МГ./5МЛ. 100МЛ.

(0)
6.59 лв.

МУКОСОЛВАН / MUCOSOLVAN ТАБЛ. 30МГ. Х 20Мукосолван сироп на Boehringer Ingelheim се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета (храчки), улеснява отхрачването и облекчава кашлицата. Ако лечението е съпроводено с таблетки за см..

Quickview

ЙАЛОКЛИЙН / IALOCLEAN РАЗТВОР ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5 дози х 2мл

(0)
18.99 лв.

ЙАЛОКЛИЙН / IOLACLEAN Р-Р ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5дози х2мПредназначение:ЙАЛОКЛИЙН разтвор за небулизиране е показан за адювантна терапия на заболявания на респираторния тракт, включващи:Ринит;Ларингит;Тонзилит;Фарингит;Трахеобронхит или бронхит, както в острата, така и в хроничната им фаза;Възпаление на гласните връзки със или без дисфония;Пресипналост;Д..

Quickview

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ДЕЦА 180ГР.

(0)
17.79 лв.

АБОКА ГРИНТУС / ABOCCA GRINTUS СИРОП ЗА ДЕЦА 210ГР. 10МЛ. Х 10 GrinTuss е сироп при суха и влажна кашлица, специално разработен за деца.Сиропът Гринтус от Италия втечнява секрецията, която съпътства възпалението, улеснява отхрачването. Облекчава кашлицата, като оказва успокояващ ефект върху лигавицата. Създава защитен филм под формата на "ефектна ..

Quickview

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ.

(0)
20.99 лв.

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ. Biozin Kids Syrup е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и..

Quickview

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛ.

(0)
21.99 лв.

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН сироп 0+год.100мл.I. Какво e BIOZIN KIDS с лактоферинBIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата си..

Quickview

БРОНХОВИТАЛ / BRONCHOVITAL КИДС СИРОП 200МЛ

(0)
9.19 лв.

БРОНХОВИТАЛ КИДС СИРОП 200МЛ Бронховитал Кидс подпомага самоочистващата функция на дихателните пътища и физиологичното разреждане и елиминиране на секретите.Той хармонизира имунните функции и съдейства за нормалното клетъчно дишане и обмяната на веществата. Сиропът е с натурален вкус, без аромати, без оцветители. Предлага се в удобна опаковка от 2..

Quickview

ЗИМ / ZYME СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА 30МЛ.

(0)
12.29 лв.

ЗИМ спрей за нос ЗА ДЕЦА 30 мл е медицинско изделие, което третира запушения нос и възпалената носна лигавица...

Quickview

КЛИНСИН / CLINSIN МЕД ДЖУНИЪР Х30 САШЕТА

(0)
4.99 лв.

КЛИНСИН / CLIN SIN МЕД ДЖУНИЪР Х30САШЕТА Клинсин Мед джуниър се използва за промивки на носната кухина и параназалните синуси при деца. Той може да се прилага при заболявания като синузит, ринит, както и преди и след хирургична операция на носа и синусите. При наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух. За овлажняване на носна..

Quickview

КУИКС / QUICKS БЕЙБИ НАЗ. КАПКИ 10МЛ

(0)
9.79 лв.

КУИКС /БЕЙБИ НАЗ. КАПКИ 10МЛ Quixx baby е изотоничен разтвор на морска вода, подходящ за грижа и хигиена на носа на бебето още от първия ден. Той е много нежен към носа на бебетата, а действието му размеква натрупаните секрети, като улеснява тяхното отделяне и овлажнява лигавицата на носа. Създаден със стерилен капкомер с антибактериален филтър, к..

Quickview

МАРИМЕР / MARIMER ЕДИНИЧНА ДОЗА АМПУЛИ 10 Х5 ML

(0)
8.39 лв.

МАРИМЕР / MARIMER единична доза физ.р-р 5мл х10 Продуктът на Biessen е натурален продукт, който представлява стерилен физиологичен разтвор на морска вода. Подходящ за бебета, деца и възрастни за ежедневно почистване на ноздрите специално в случаи на запушен или сух нос. Естествено обогатен с минерални соли и морски микроелементи. Добрата хигиена н..

Quickview

ПАНАДОЛ / PANADOL БЕБЕ СИРОП 100МЛ.

(0)
5.69 лв.

ПАНАДОЛ / PANADOLБЕБЕ СИРОП 100МЛ.Панадол Бейби на фармацевтичната компания ГлаксоСмитКлайн е предназначен за деца на възраст от 2 месеца до 12 години за облекчаване на болката при никнене на зъбки, зъбобол и възпалено гърло и понижава температурата при простуда, детски инфекции и грип. Също така се препоръчва за понижаване на високата температура..

Quickview

ПАНАДОЛ / PANADOL ОПТИЗОРБ 500МГ. Х 12 ТАБЛЕТКИ

(0)
1.19 лв.

ПАНАДОЛ / PANADOLОПТИЗОРБ ТАБЛ. 500МГ. Х 12 Панадол Оптизорб на фармацевтичната компания ГлаксоСмитКлайн е аналгетично и температуропонижаващо лекарствено средство, което се използва за симптоматично лечение на повечето състояния, свързани с лека до умерена болка и висока температура, напр. главоболие, включително мигрена, зъбобол, болки в гърба,..

Showing 1 to 15 of 30 (2 Pages)