Хрема при деца

Хрема при деца

Табличен изглед:
-1%
Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ДЕЦА 180ГР

(0)
19.79 лв. 19.99 лв.

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ДЕЦА 180ГР GrinTuss е сироп при суха и влажна кашлица, специално разработен за деца.Сиропът Гринтус от Италия втечнява секрецията, която съпътства възпалението, улеснява отхрачването. Облекчава кашлицата, като оказва успокояващ ефект върху лигавицата. Създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успок..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ

(0)
22.70 лв.

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ Biozin Kids Syrup е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и ..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛ

(0)
23.65 лв.

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛI. Какво e BIOZIN KIDS с лактоферинBIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата сис..

Бърз преглед

БРОНХОВИТАЛ / BRONCHOVITAL КИДС СИРОП 200МЛ

(0)
12.53 лв.

БРОНХОВИТАЛ / BRONCHOVITAL КИДС СИРОП 200МЛ Бронховитал Кидс подпомага самоочистващата функция на дихателните пътища и физиологичното разреждане и елиминиране на секретите.Той хармонизира имунните функции и съдейства за нормалното клетъчно дишане и обмяната на веществата. Сиропът е с натурален вкус, без аромати, без оцветители. Предлага се в удобн..

Бърз преглед

ГЕЛОМИРТОЛ / GELOMIRTOL ДЕТСКИ 120МГ. Х 20 КАПСУЛИ

(0)
7.78 лв.

ГЕЛОМИРТОЛ / GELOMIRTOL ДЕТСКИ 120МГ. Х 20 КАПСУЛИЛистовка: Информация за потребителя Миртол 120 mg стомашно-устойчиви капсули,Дестилат от смес от пречистени етерични масла пт евкалипт, сладък портокал, мирта и лимон  Myrtol® 120 mg gastro-resistant capsules, soft Distillate of a mixture of rectified essential oils of eucalyptus, sweet oran..

Бърз преглед

ЗИМ / ZYME СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА 30МЛ

(0)
12.32 лв.

ЗИМ / ZYME СПРЕЙ ЗА НОС ЗА ДЕЦА 30МЛ Зим (Zyme) назален спрей е медицинско изделие, съдържащо Лизозим. Лизозимът е един от най-мощните естествени антибактериални средства, намиращ се естествено в редица човешки секрети като слуз, слюнка и сълзи. Лизозимът атакува пептидогликаните намиращи се в клетъчната стена на бактериите. Особено, грам положите..

Бърз преглед

ЙАЛОКЛИЙН / IALOCLEAN РАЗТВОР ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5 ДОЗИ Х 2МЛ

(0)
20.05 лв.

ЙАЛОКЛИЙН / IOLACLEAN Р-Р ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5 дози х2мПредназначение:ЙАЛОКЛИЙН разтвор за небулизиране е показан за адювантна терапия на заболявания на респираторния тракт, включващи:Ринит;Ларингит;Тонзилит;Фарингит;Трахеобронхит или бронхит, както в острата, така и в хроничната им фаза;Възпаление на гласните връзки със или без дисфония;Пресипналост;..

Бърз преглед

МАРИМЕР / MARIMER ЕДИНИЧНА ДОЗА АМПУЛИ 10 Х5 ML

(0)
8.15 лв.

МАРИМЕР / MARIMER ЕДИНИЧНА ДОЗА АМПУЛИ 10 Х5 ML Продуктът на Biessen е натурален продукт, който представлява стерилен физиологичен разтвор на морска вода. Подходящ за бебета, деца и възрастни за ежедневно почистване на ноздрите специално в случаи на запушен или сух нос. Естествено обогатен с минерални соли и морски микроелементи. Добрата хигиена н..

-9%
Бърз преглед

МУКОСОЛВАН / МУКОСОЛВАН СИРОП 30МГ./5МЛ. 100МЛ

(0)
9.29 лв. 10.19 лв.

МУКОСОЛВАН / МУКОСОЛВАН СИРОП 30МГ./5МЛ. 100МЛ Листовка: информация за потребителя МУКОСОЛВАН 30 mg/5ml сиропАмброксолов хидрохлорид MUCOSOLVAN® 30 mg/5ml syrupAmbroxol hydrochloride Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това лекарств..

Бърз преглед

ПАНАДОЛ / PANADOL БЕБЕ СИРОП 100МЛ

(0)
7.59 лв.

ПАНАДОЛ / PANADOL БЕБЕ СИРОП 100МЛПанадол Бейби на фармацевтичната компания ГлаксоСмитКлайн е предназначен за деца на възраст от 2 месеца до 12 години за облекчаване на болката при никнене на зъбки, зъбобол и възпалено гърло и понижава температурата при простуда, детски инфекции и грип. Също така се препоръчва за понижаване на високата температура ..

Бърз преглед

ТОНЗИЛИК / TONSILIC СИРОП 200МЛ

(0)
24.20 лв.

ТОНЗИЛИК / TONSILIC СИРОП 200МЛ Недобре развитият имунитет в детска възраст е основната причина за чести инфекции на горните дихателни пътища, тонзиларна и аденоидна хипертрофия...

Бърз преглед

ТОНИМЕР / TONIMER 5 МЛ. Х 30 АМПУЛИ

(0)
11.58 лв.

ТОНИМЕР/TONIMER АМПУЛИ 5 МЛ. Х 30Стерилен хипертоничен разтвор, който съдържа морска вода. Той ефикасно почиства, овлажнява и възстановява баланса на лигавицата на носа носната кухина по време на настинка, при синузити и риносинузите, при обострени алергични ринити.Продуктът е с алкално pH и природен състав, благодарение на това е подходящ за честа..

Бърз преглед

ТРОКСЕРУТИН / TROXERUTIN ГЕЛ ВЕТПРОМ 2% 40ГР

(0)
6.03 лв.

ТРОКСЕРУТИН / TROXERUTIN ГЕЛ ВЕТПРОМ 2% 40ГРSterimar Nasal Spray е природен продукт, съдържащ морската вода, взета от дълбочина на разстояние повече от 11 км от морския бряг, който може да се използва за ежедневна хигиена на носа при кърмачета, деца и възрастни. Спреят за нос Стенимар спомага за възстановяване естествената влажност на носа (срещу п..

Бърз преглед

ХЮМЕР / HUMER МОРСКА ВОДА БЕБЕТА/ДЕЦА 150МЛ

(0)
11.68 лв.

ХЮМЕР / HUMER МОРСКА ВОДА БЕБЕТА/ДЕЦА 150МЛ Благодарение на използваната иновативна технология, спреят за нос HUMER позволява впръскването на фини микро капчици морска вода, които нежно покриват носната лигавица. Накрайникът е специално адаптиран към нослето на бебето, за да се избегне всякакъв риск от нараняване. Предназначение: за механично ..

Бърз преглед

ХЮМЕР / HUMER МОРСКА ВОДА ДОЗИ 5МЛ Х 18

(0)
8.54 лв.

ХЮМЕР / HUMER МОРСКА ВОДА ДОЗИ 5МЛ Х 18 Морската вода Humer e 100% неразредена и стерилна, за естествено лечение на Вашето бебче. Подходяща за ежедневна употреба при запушен нос и хрема. Монодозите на морската вода могат да се използват още в първите дни след раждането на бебето. Те овлажнявят носната лигавица и подпомагат очистването на носния се..

Показани 1 от 15 | 28 (2 Страници)