Хрема при деца

Хрема при деца

Табличен изглед:
Бърз преглед

АБОКА / ABOCA ГРИНТУС СИРОП ЗА ДЕЦА 180ГР.

(0)
19.01 лв.

АБОКА ГРИНТУС / ABOCCA GRINTUS СИРОП ЗА ДЕЦА 210ГР. 10МЛ. Х 10 GrinTuss е сироп при суха и влажна кашлица, специално разработен за деца.Сиропът Гринтус от Италия втечнява секрецията, която съпътства възпалението, улеснява отхрачването. Облекчава кашлицата, като оказва успокояващ ефект върху лигавицата. Създава защитен филм под формата на "ефектна ..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ.

(0)
22.89 лв.

БИОЗИН / BIOZIN КИДС СИРОП 100МЛ. Biozin Kids Syrup е хранителна добавка с уникална формула, разработена специално за деца. Имуностимулантът е с приятен вкус на ягода и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от коластра, витамин D3, Цинк и..

Бърз преглед

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН СИРОП 0+ГОД.100МЛ.

(0)
22.89 лв.

БИОЗИН / BIOZINKIDS ЛАКТОФЕРИН сироп 0+год.100мл.I. Какво e BIOZIN KIDS с лактоферинBIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:ЛАКТОФЕРИН - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо - половата си..

Бърз преглед
Бърз преглед

ЙАЛОКЛИЙН / IALOCLEAN РАЗТВОР ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5 ДОЗИ Х 2МЛ

(0)
19.50 лв.

ЙАЛОКЛИЙН / IOLACLEAN Р-Р ЗА НЕБУЛИЗИРАНЕ 5 дози х2мПредназначение:ЙАЛОКЛИЙН разтвор за небулизиране е показан за адювантна терапия на заболявания на респираторния тракт, включващи:Ринит;Ларингит;Тонзилит;Фарингит;Трахеобронхит или бронхит, както в острата, така и в хроничната им фаза;Възпаление на гласните връзки със или без дисфония;Пресипналост;..

Бърз преглед

КУИКС / QUICKS БЕЙБИ НАЗ. КАПКИ 10МЛ

(0)
9.89 лв.

КУИКС /БЕЙБИ НАЗ. КАПКИ 10МЛ Quixx baby е изотоничен разтвор на морска вода, подходящ за грижа и хигиена на носа на бебето още от първия ден. Той е много нежен към носа на бебетата, а действието му размеква натрупаните секрети, като улеснява тяхното отделяне и овлажнява лигавицата на носа. Създаден със стерилен капкомер с антибактериален филтър, к..

Бърз преглед

МАРИМЕР / MARIMER ЕДИНИЧНА ДОЗА АМПУЛИ 10 Х5 ML

(0)
8.29 лв.

МАРИМЕР / MARIMER единична доза физ.р-р 5мл х10 Продуктът на Biessen е натурален продукт, който представлява стерилен физиологичен разтвор на морска вода. Подходящ за бебета, деца и възрастни за ежедневно почистване на ноздрите специално в случаи на запушен или сух нос. Естествено обогатен с минерални соли и морски микроелементи. Добрата хигиена н..

Бърз преглед

МУКОСОЛВАН / МУКОСОЛВАН СИРОП 30МГ./5МЛ. 100МЛ.

(0)
6.59 лв.

МУКОСОЛВАН / МУКОСОЛВАН СИРОП 30МГ./5МЛ. 100МЛ.  Листовка: информация за потребителя МУКОСОЛВАН 30 mg/5ml сиропАмброксолов хидрохлорид MUCOSOLVAN® 30 mg/5ml syrupAmbroxol hydrochloride Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Винаги приемайте това л..

Бърз преглед

НАЗО ЛИБЕРО / NASO LIBERO ISOTONIC, СПРЕЙ ЗА НОС, ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР 0.9% NACL, 100ML

(0)
13.99 лв.

НАЗО ЛИБЕРО / NASO LIBERO ISOTONIC, СПРЕЙ ЗА НОС, ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР 0.9% NACL, 100MLПриложение:При първите признаци на настинка, синузит или ринит. За отпушване на дихателните пътища и отстраняване на секрета. Може да се използва от възрастни и деца над 6 години. Минимален брой на впръскванията - 2-3 пъти дневно. Да не се пръсква повече от 6 път..

Бърз преглед

ПАНАДОЛ / PANADOL БЕБЕ СИРОП 100МЛ.

(0)
6.89 лв.

ПАНАДОЛ / PANADOLБЕБЕ СИРОП 100МЛ.Панадол Бейби на фармацевтичната компания ГлаксоСмитКлайн е предназначен за деца на възраст от 2 месеца до 12 години за облекчаване на болката при никнене на зъбки, зъбобол и възпалено гърло и понижава температурата при простуда, детски инфекции и грип. Също така се препоръчва за понижаване на високата температура..

Бърз преглед
Бърз преглед

СТЕРИМАР / STERIMAR СПРЕЙ 150 ДОЗИ 100МЛ.

(0)
10.79 лв.

СТЕРИМАР / STERIMARСПРЕЙ 150 ДОЗИ 100МЛ.Sterimar Nasal Spray е природен продукт, съдържащ морската вода, взета от дълбочина на разстояние повече от 11 км от морския бряг, който може да се използва за ежедневна хигиена на носа при кърмачета, деца и възрастни. Спреят за нос Стенимар спомага за възстановяване естествената влажност на носа (срещу после..

Бърз преглед

ТОНЗИЛИК / TONSILIC СИРОП 200МЛ.

(0)
25.09 лв.

TONZILIK сироп 200мл. Недобре развитият имунитет в детска възраст е основната причина за чести инфекции на горните дихателни пътища, тонзиларна и аденоидна хипертрофия...

Бърз преглед

ТОНИМЕР / TONIMER 5 МЛ. Х 30 АМПУЛИ

(0)
11.79 лв.

ТОНИМЕР/TONIMER АМПУЛИ 5 МЛ. Х 30Стерилен хипертоничен разтвор, който съдържа морска вода. Той ефикасно почиства, овлажнява и възстановява баланса на лигавицата на носа носната кухина по време на настинка, при синузити и риносинузите, при обострени алергични ринити.Продуктът е с алкално pH и природен състав, благодарение на това е подходящ за честа..

Бърз преглед

ТОНИМЕР / TONIMER ХИПЕРТОНИК АМПУЛИ 5 МЛ. Х 18

(0)
5.99 лв.

ТОНИМЕР/TONIMER ХИПЕРТОНИК АМПУЛИ 5 МЛ. Х 18ПОКАЗАНИЯ:Препоръчва се в случаи на затруднено отделяне на секрети вследствие на:- Неспособността на малките деца да издухват носа си- Простудни заболявания- Алергичен ринит- Синузит- Следоперативно лечение на носната кухинаУпотребата на Тонимер може да ограничи употребата на вазоконстриктори.Слабо алкалн..

Показани 1 от 15 | 30 (2 Страници)