Детокс

Детокс

Табличен изглед:
Бърз преглед

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC Х 30 КАПСУЛИ

(0)
14.62 лв.

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC Х 30 КАПСУЛИСанохепатик на фармацевтичната компания NP Pharma е специална хранителна добавка под формата на капсули, която спомага за по-лесното храносмилане и за доброто спазване на баланса при чернодробните и жлъчни функции. Този продукт е със специално съдържание от сушен сок от артишок, екстракт от ким, L-орнитин и L-а..

Бърз преглед

DETOX / ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260МГ

(0)
2.37 лв.

DETOX / ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260МГПриложение: Детокс активен въглен се прилага при хранителни интоксикации, диспепсии, метеоризъм. При остри отравяния с медикаменти, алкохол, пестициди, тежки метали. Абсорбира нежеланите токсични вещества и газове и безопасно ги изхвърля чрез храносмилателната система. Начин на употреба: По 2 капсули на ден след..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ДЕТОКС / DETOX КОМПЛЕКС X 70 КАПСУЛИ

(0)
21.53 лв.

ДЕТОКС / DETOX КОМПЛЕКС X 70 КАПСУЛИ Phytolek Detox е специална хранителна добавка, съдържаща корени от репей и листа от трицветна теменуга, която подобрява функцията на черния дроб, стимулира обмяната на веществата и оказва антиревматично, противовъзпалително, антиоксидантно, жлъчегонно, леко слабително, потогонно, пикочогонно, антисептично и дет..

Временно изчерпан
Бърз преглед

ЛИКУИД ОФФ/ LIQUID OFF РАЗТВОР 250МЛ

(0)
19.29 лв.

ЛИКУИД ОФФ/ LIQUID OFF РАЗТВОР 250МЛ Ликуид Оф на Herbamedica е комплекс от внимателно подбрани билки и растения, които действат по най-добрия начин за постигане на троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм. Предлага се в опаковка от 250 мл...

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)