Детокс

Детокс

Grid View:
Quickview

DETOX / ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260МГ.

(0)
2.92 лв.

ДЕТОКС / DETOXАКТИВЕН ВЪГЛЕН 260МГ. Детокс активен въглен се препоръчва при диспепсии, метеоризъм, хранителни натравяния. Също така се прилага при остри отравяния с лекарства, алкохол, пестициди, тежки метали. Абсорбира нежеланите токсични вещества и газове, и безопасно ги изхвърля, чрез храносмилателната система. Предлага се в опаковка от 20 капс..

Quickview

ЛИКУИД ОФФ/ LIQUID OFF РАЗТВОР 250МЛ.

(0)
19.29 лв.

ЛИКУИД / LIQUID OFFОФ Р-Р 250МЛ. Ликуид Оф на Herbamedica е комплекс от внимателно подбрани билки и растения, които действат по най-добрия начин за постигане на троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм. Предлага се в опаковка от 250 мл...

Quickview

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC Х 30 КАПСУЛИ

(0)
13.69 лв.

САНОХЕПАТИК / SANOHEPATIC КЕПС. Х 30 Санохепатик на фармацевтичната компания NP Pharma е специална хранителна добавка под формата на капсули, която спомага за по-лесното храносмилане и за доброто спазване на баланса при чернодробните и жлъчни функции. Този продукт е със специално съдържание от сушен сок от артишок, екстракт от ким, L-орнитин и L-..

Out Of Stock
Quickview

ДЕТОКС / DETOX КОМПЛЕКС X 70 КАПСУЛИ

(0)
21.53 лв.

ДЕТОКС / DETOX КОМПЛЕКС КАПС. X 70 PHYTOLEK Phytolek Detox е специална хранителна добавка, съдържаща корени от репей и листа от трицветна теменуга, която подобрява функцията на черния дроб, стимулира обмяната на веществата и оказва антиревматично, противовъзпалително, антиоксидантно, жлъчегонно, леко слабително, потогонно, пикочогонно, антисептич..

Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)