Женско здраве

Женско здраве

Табличен изглед:
Бърз преглед

NATURAL FACTORS VITEX / WOMENSENSE ВИТЕКС X 90 КАПСУЛИ

(0)
21.00 лв.

NATURAL FACTORS VITEX / WOMENSENSE ВИТЕКС X 90 КАПСУЛИВитекс е висококачествен продукт спомагащ за поддържане на нормално състояние на женския организъм и хормоналния баланс.Основни ползи:Допринася за редуциране на симптомите при предменструален синдром ПМС (чувствителност в гърдите, подуване на корема, задържане на вода, депресивни състояния, глав..

Бърз преглед

FORTEX / ФОРТЕКС ФЕМИФЛОРА Х10 ВАГИНАЛНИ СУПОЗИТОРИИ

(0)
18.39 лв.

FORTEX / ФОРТЕКС ФЕМИФЛОРА  х10 вагинални супозитории Основна съставка на Фемифлора е хиалуроновата киселина. Тя е естествен градивен елемент на нашето тяло. Хиалуроновата киселина свързва водата, за да образува високоеластична мембрана - матрица в повърхността на вагиналната лигавица. Образува защитна матрица върху лигавицата и съдейства за ..

Бърз преглед

БИГВАНЕЛ / BIGUANELLE СОЛ. 100МЛ

(0)
19.49 лв.

БИГВАНЕЛ / BIGVANELСОЛ. 100МЛ За лечение на вулвовагинит и цервиковагинит от всякакъв произход и естество, възстановяване и поддържане на физиологичното състояние на вагината. Спомага за зарастване посредством предпазни и бариерни средства след оперативни интервенции (диатермокоагулация-ДТК, лазерна терапия, криотерапия)...

Бърз преглед

ВАГИЗАН / VAGISAN ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ 25ГР С АПЛИКАТОР

(0)
15.99 лв.

ВАГИЗАН овлажняващ крем + апликатор 25 гр.Индикации за употребаПри симптоми, причинени от сухота на вагината и външната генитална зона (сухота, парене, сърбеж, малки охлузвания и болка по време на сексуален акт, напр. по време на менопаузата, причинени от недостиг на естрогени). Може, също така, да се използва за улесняване на сексуалния акт.Информ..

Бърз преглед

ВАГИЗАН / VAGISAN СУПОЗИТОРИИ Х 7

(0)
13.99 лв.

ВАГИЗАН / VAGISANСУП. Х 7Вагинални свещички Vagisan / Вагизан , съдържащи млечна киселина- лактат Опаковка със 7 вагинални песара.Действие:Допълнително лечение при регулиране на съдържанието на млечна киселина във влагалището, при хронични или рекурентни бактериални вагинози с лека и умерена тежест...

Бърз преглед

ГЛАЙТГЕЛЕН / GLEITGELEN ВАГИНАЛЕН ГЕЛ 20 ГР.

(0)
8.37 лв.

ГЛАЙТГЕЛЕН ВАГИНАЛЕН ГЕЛ 20 ГР. Глайтгелен гел представлява специално създадено медицинско изделие под формата на гел, който действа като овлажнител и лубрикант и се прилага при затруднения в извършването на сексуален контакт, причинени от сухота в интимната зона. Глайтгелен се препоръчва при анален сексуален контакт, за да се предотвратят наран..

Бърз преглед

ДОНАФИЛ / DONAFIL ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ 2ГР. Х 10

(0)
25.09 лв.

ДОНАФИЛ / DONAFILОВУЛИ 2ГР. Х 10 Veet Natural Inspirations ленти за епилация на лице с арганово масло x20 бр е продукт от Ленти на цена 12.99 лв произведен от Veet...

Бърз преглед

ИНОГИНОЛ / INOGYNOL Х20 ТАБЛЕТКИ

(0)
34.89 лв.

ИНОГИНОЛ / INOGINOL тбл.х20 Този продукт на италианската фармацевтична компания S&R Farmaceutici е хранителна добавка с богата формула, която се препоръчва при синдром на поликистозните яйчници, метаболитен синдром и профилактика на гестационен диабет. Той спомага за поддържане на нормални нива на кръвната захар през периода на бременността. Предл..

Бърз преглед

ИНОФОЛИК / INOFOLIC 2ГР. Х 30 САШЕТА

(0)
27.59 лв.

ИНОФОЛИК / INOFOLIC САШЕТА 2ГР. Х 30 Сашетата Инофолик са предназначени да допълнят Вашата диета и да оказват благоприятен ефект върху нормалните нива на инозитол и фолиева киселина, които са необходими за регулиране метаболизма на захарите и мазнините, хормоналния баланс, деленето и регенерирането на клетките...

Бърз преглед

МИКОВАГ / MICOVAG ПЛЮС Х 10

(0)
19.95 лв.

МИКОВАГ / MICOVAGПЛЮС Х 10Прочетете внимателно цялата листовка: тя съдържа важна информация за потребителя.Това е медицинско изделие, отпускано без рецепта. Въпреки това, за да се постигне по-добра ефикасност, то трябва да се използва съгласно описаните показания.• Пазете тази листовка, защото може да се наложи да я прочетете повторно.• За допълнит..

Бърз преглед

НО-ШПА / NO-SPA КОМФОРТ 40МГ. Х 24 ТАБЛЕТКИ

(0)
6.69 лв.

НО-ШПА / NO-SPAКОМФОРТ ТАБЛ. 40МГ. Х 24 No-Spa Comfort на Sanofi е спазмолитичен лекарствен продукт под формата на таблетки, който действа изключително бързо и сигурно при болки в коремната област. Използва се при спазми на гладката мускулатура, както на нервната и мускулната етиология. Активното вещество е дротаверин. Независимо от типа на автон..

Бърз преглед

ОГЕСТАН / OGESTAN Х 30 КАПСУЛИ

(0)
30.59 лв.

ОГЕСТАН / OGESTENКАПС. Х 30 Огестан е хранителна добавка, разработена да предоставя само тези микроелементи, абсолютно необходими за жените, които са бременни, желаят да забременеят или кърмят. Хранителните проучвания ясно показват, че сред бременните и кърмещите майки, приемът на йод и витамин D3 е недостатъчен. Същото важи и за фолиевата киселин..

Бърз преглед

ПИКОЗИТОЛ / PICOSITOL X 30 САШЕТА

(0)
21.59 лв.

ПИКОЗИТОЛ сашета x 30 Пикозитол е хранителна добавка, която допринася за нормална функция на яйчниците. Подпомага редовността на менструалния цикъл и процеса на овулация...

Бърз преглед

ПРОБИЕН / PROBIEN ФЕМИ ФЛОРА Х 20 КАПСУЛИ

(0)
18.79 лв.

ПРОБИЕН / PROBIEN ФЕМИ ФЛОРА КАПС. Х 20 Пробиен Фемифлора на българската фирма Fortex представлява синбиотик (комбинация от пробиотик и пребиотик) за нормална вагинална среда. Той спомага за възстановяването на естествена вагинална флора...

Бърз преглед

РОЗАЛГИН / ROSALGIN EASY СОЛ. 0.1% 140МЛ.

(0)
16.99 лв.

РОЗАЛГИН / ROSALGIN EASY СОЛ. 0.1% 140МЛ. Розалгин Изи представлява лекарствен продукт, който се използва за вагинални промивки и има силно изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Продуктът може да се използва за облекчаване симптомите на вулвовагинит и цервиковагинит от различен произход, бактериална вагиноза, причинена от Gardn..

Показани 1 от 15 | 37 (3 Страници)